pátek 28. září 2018

Mulčovací sekačka

Profesionální ručně vedené rotační mulčovací sekačky Mulchmaster pro celoroční mulčování najdou své uplatnění především v komunálním nasazení. Uživatelé si od nich slibují, že posečenou trávu nebudou muset složitě odklízet a ukládat do kompostu. Mulčovací stroje jsou v posledních letech velmi žádané.


Všechny naše mulčovače jsou multifunkční, což znamená, že je možno dokoupit další pracovní nástavce a stroj využívat například pro sečení trávy nebo úklid sněhu. OBZVLÁŠTĚ VHODNÁ NA STŘEDNĚ VELKÉ TRÁVNÍKY. Mulčování je chytrý způsob, jak dobře pečovat o váš trávník. Posečená tráva je během sečení. Motorová mulčovací sekačka na trávu se záběrem cm.


Motor o objemu 1cms jmenovitým výkonem kW. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. V nabídce máme sekačky benzínové , elektrické i akumulátorové různých typů a velikostí. Sekačky STIHL, vybavené funkcí pro mulčování, Vám umožní snadnou a ekologickou péči o trávník, navíc bez starostí s likvidací posečené trávy. Dobrý den, jaké máte zkušenosti s prací jednoúčelových mulčovacích sekaček (např.


Honda HRS 5S nebo Stiga Multiclip Pro S Svan či další). Součástí balení je sběrný koš na trávu o objemu litrů. Svahové sekačky - mulčovací Svahové sekačky jsou speciálním oborem, který je pro většinu výrobců poměrně tvrdým a nepřekonatelným oříškem. Problém svahových sekaček je tvořen především limitem motorů pro práci v maximálním náklonu. Kardanový vývod , který nahrazuje nespolehlivý klínový řemen zajistí dlouhou životnost.


Chod motoru je natolik tichý , že je možné se při práci zaposlouchat do zvuků nožů sekajících trávu. Díky skvělému poměru ceny, výkonu a stupni vybavení se stala nejoblíbenějším modelem v nabídce. Na výběr máte bubnovou sekačku na vysokou trávu DAKR BLP, která je určena pro běžné použítí, tak i sekačka na vysokou trávu DAKR PANTER, která je určena pro profesionální využití. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter.


Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Hřiště, parky, veřejně přístupná místa, areály,. Jestli je tam nějaký rozdíl ve prospěch jednoúčelové mulčovací sekačky. Jinak moc děkuji za zprávu! A napište jak jste dopadl v té velké trávě.


Bez bočního výhozu to asi nejde. IDEÁLNÍ PRO STŘEDNĚ VELKÉ TRAVNATÉ PLOCHY. Jednoduchá manipulace, osvědčená a robustní – to jsou přednosti výrobní řady MTD SMART.


Standardní výbavou vybraných modelů je mulčovací záslepka, kola uložená na kuličkových ložiskách, dělené sběrné koše (textil a plast) s antiprachovou úpravou aj. Demontáž žacího disku a nasazení mulčovacího nástavce je otázkou max minut. Speciální sekačky, kterým chybí klasický sběrací koš, jsou vybavovány i bočním výhozem, díky kterému zahradu bleskurychle zbaví i přerostlé trávy.


Stroj je vybaven kvalitním nožem OREGON. Svahová mulčovací sekačka na dálkové ovládání, stroj se dostane do hůře dostupných míst, například pod stromy nebo pod fotovoltaické články. Díky svojí nízké konstrukci se snadno dostane pod panely fotovoltaických článků, nebo stromy v sadu a sekání je velmi pohodlné, účinné a rychlé.


Svahová sekačka - speciální konstrukce zajišťuje možnost sečení v prudkých svazích. Technologie MAXAIRFLOW zajišťuje lepší a efektivnější naplnění koše bez ucpávání vyhazovacího motoru. Výhodou je centrální nastavení výšky, kterou můžete přizpůsobit podle vaší výšky a tím odpadají bolesti zad. Sekačka pro fotovoltaické elektrárny a do sadů. Hmotnost sekačky je kg.


Třešničkou na dortu je dlouhá záruka a to celých let. Benzínová sekačka s 4takt motorem OHV Weibang 159ccm, výkon 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky