středa 26. září 2018

Mulčovač za traktor bazar

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Traktoren-‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Univerzální mulčovač INO ELI. Cena dle šířky mulčovače. Predám drvič mulčovač Votex Maxum 4-34záber metra, možnosť zapnút aj na prednú hydrauliku traktora, výborné drví zelinu, kukuričné zvyšky, kórovie.


Prodám mulčovač za traktor či malotraktor, typ FME 175. Priekopový mulčovač AGE 145. Typ AGE má oproti starším typom prevodovku uloženú mimo stroj, teda je možné stroj vysunúť ďalej od traktora.

Je dostatočne predimenzovaný. Dům a zahrada - Prodam mulcovac bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Dom a záhrada - Mulcovac za bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Testsieger und erzielte den Bestwert. Sekačka za traktor se dá také zvolit ve variantách různé váhy konstrukce pro typ traktoru či malotraktoru, k němuž budete mulčovač připojovat.


Při jejich výběru vás nejen zdarma zaškolíme, ale ochotně a do detailu zodpovíme vše, co vás zajímá. Velké využití najde u majitelů sadů, lesů, zahrad dále v zemědělských farmách a při údržbě obecní nebo městské zeleně. Mulčovač EFGC za traktor malotraktor OK-traktory.


Mohou být osazeny T kladívky, nebo Y noži.

Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Nabídněte váš agro stroj do našeho agrobazaru. Vymenim malotraktor za domácu pálenicu. Mám ku tomu aj rotovátor,pluch na oranie a všetky z ávažie predné.


Nový kuplung a nový karburátor. Přetěžovací spojka , bezpečnostní pro traktor. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte.


Robustní konstrukce a jednoduché provedení je zárukou dlouhé životnosti. Přenos síly zajišťují klínové řemeny standardních rozměrů. Stěrkou opatřený zadní válec je možné nastavit pro různé výšky mulčování. Možnost zaslat na dobírku po celé ČR i SK.


Podívejte se také na naše další inzeráty. Prohlédněte si aktuální inzeráty step. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Sekačku-mulčer za malotraktor , š 1cmm nesený poháněný náhonem (kardan ) dohodou tel. Traktory a malotraktory za najlepšie ceny, široká ponuka traktorov na predaj a kúpu v online bazári. Inzerce na bazaru je zdarma.


Najväčší výber traktorov a malotraktorov na Bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky