úterý 18. září 2018

Dětské zahradní hřiště

Luxusní dětské hřiště s turbo tobogánem, balkonem, vestavným domečkem s integrovanou kuchyňkou, pískovištěm, kombi lezecí stěnou, houpačkovým modulem, a spoustou doplňků. Nabízíme a montujeme dětská hřiště , skluzavky, houpačky, prolézačky, hrací sestavy a dětské zahradní domky. Dětská hřiště , dětské skluzavky a. Kompletní nabídka dětských hřišť, houpaček od kvalitních výrobců.


Chceš ve své zahradě opravdu skvělé dětské hřiště ? Pak jsi u FATMOOSE naprosto správně!

Tady je k mání zkrátka všechno. Certifikované dětské hřiště Jungle Gym se díky své variabilitě hodí do každé zahrady. Herní sestavy Jungle Gym je možné použít i jako vybavení pro. Luxusní dětské maxi hřiště propojené lanovým mostem z cedrového dřeva s povrchovou úpravou Timber Shiel s turbotobogánem, maxi skluzavkou, lanovou lezecí stěnou doplněnou houpačkovým modulem. Nevyhovující dětské hřiště může díky příliš tvrdému povrchu způsobit zlomeniny, naraženiny, odřeniny i otřes mozku.


Dětské hřiště musí mít povrch tlumící náraz, pokud dojde k pádu. Skluzavky a dětská hřiště , houpačky na zahradu a pískoviště, ale i certifikované workout pro školy a obce, veřejný sektor. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Každá herní sestava Jungle Gym většinou obsahuje alespoň jednu skluzavku.

Volný prostor, hračky a jednoduché aktivity, které povzbuzují pohyb, jsou. Vyrábíme dětská dřevěná hřiště. Venkovní i vnitřní hřiště pro soukromé účely, na zahradu i veřejná prostranství.


Dle dohody zajišťujeme dopravu a montáž vybavení. Dodáváme a montujeme dětské zahradní domky se skluzavkou i bez, zmenšeniny běžných zahradních domků i dětské domečky jako z pohádky v mnoha barvách a tvarech. Udělejte dětem obrovskou radost a vytvořte jim hřiště přímo na zahradě. Střední Čechy - dětská hřiště Kolín 24. Schnell und sicher online buchen.


Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Pokud si na motntáž netroufáte, rádi Vám dětské hřiště namontujeme přímo na Vaší zahradě.


Přijeďte s dětmi vyzkoušet dětské domečky a dětské sestavy v našem výstavním areálu. Můžete si zdarma zaskákat na čtyřmetrové trampolíně a děti si pohrají na dětském hřišti. Přímo v areálu je prodejna, kde si můžete zakoupit skluzavky, houpačky a ostatní zboží.


Většinu zboží máme skladem, poskytujeme profesionální poradenství ke všem produktům. Děti tu potěší houpačky, šlapací kolotoč, šplhací souprava, domeček s kormidlem a skluzavkou a další. Františkánská zahrada je vyhledávaným místem odpočinku Pražanů nebo turistů při obchůzkách Prahou.

Dodáváme v odstínu Přírodním či Teak. Zahradní dětské dřevěné hřiště. Možnost koupě i na splátky! Rychlé dodání, odborná montáž zkušeným truhlářem.


Vyberte si z naší pestré nabídky zahradních domků a chat. Dovážíme do ČR a vyrábíme v ČR. Rozvážíme po celé ČR a montujeme po celé ČR. Dřevěný zahradní program - dětské hřiště Dominik: skluzavka, lezecká stěna, houpačky, pískoviště. Praktické stylové doplňky ze sortimentu zahradního nábytku.


Hřiště 8D v kostce Jsme česká rodinná firma. Ukázky z realizace dětských hřišť a houpaček. Dětské zahradní domečky Vypadají jako opravdové velké dřevěné zahradní chaty, a děti je milují. Pořiďte Vašim dětem jejich vlastní domek - vyberte některý dětský zahradní domeček.


Pokud vybavujete také dílnu či zahradní domek, pak doporučujeme Vaší pozornosti také velký výběr zahradní techniky , např. Dodáváme kompletní hřiště, včetně terénních úprav, nových povrchů, cest a samozřejmě i dětských atrakcí. Pokud chcete moderní dětské hřiště pro svou obec, park nebo zahradu, ozvěte se nám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky