pátek 21. září 2018

Prodám bubnovou sekačku

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů bubnová sekačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Prodám bubnovou sekačku ,průměr sekání cm. Je málo používaná a zachovalá.


Už nevyužijeme,protože jsme si koupili koně.

Slušný stav, nové kvalitní klínové řemeny a nové nože. V případě zájmu stačí napsat krátkou SMS a já Vám obratem zavolám. Důvod prodeje koupě větší.


Inzerát je platný do smazání. Bubnovou sekačku nejvíc využijete na větším pozemku, v sadě nebo na louce. Díky speciálnímu naváděcímu krytu vám bubnová sekačka posekanou trávu složí do řádků a vy se pak sami rozhodnete, jak s ní naložíte.


Součástí nabídky i část opotřebitelných náhradních dílů.

Sekačka je ve velmi dobrém stavu. Koupím i poškozené nebo nekompletní. V dobrém stavu, málo používaná. Na oráni kultivování atd.


Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Chybný inzerát Chybná kategorie.


Zde naleznete inzeráty s tématikou sekačky na trávu. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky sekačky na trávu, pro změnu rubriky klikněte. Dědictví po otci a do poslední chvíle s ní sekal. Kdysi ji přerazil o strom a tak rám.


Ideální na sekání vysoké trávy i ve svažitém terénu, posečený. Preferuji na chov nebo jako živou sekačku. HONDA, velmi dobrý a silný motor, nové šasi, bez pojezdu.

Benzínová travní sekačka Alko. BriggsStratton HP, dvě rychlosti vpřed. Nízká hmotnost a ideální ovládání. Možné použít na náhradní díly. Velká 8“ kola se šípovým vzorem.


Vhodná pro sekání vysoké trávy. Při rychlém jednání sleva. Místo odběru Chrudim, Pardubický kraj. Horal mv3-0sběrací vůz 20m3. Postaráme se o bezpečné a. Tenisky, ktoré spoznáte na míle!


To o Converse neplatí nikdy. Ak hľadáte kúsok s ktorým sa naplno stotožníte, práve Vám ho predstavíme! HP, šíře záběru sečení 46cm.


Banrol, plechové vrchní krytí, z boku plachta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky