pátek 28. září 2018

Hotel prvosenka

Redeem Points for Travel Vouchers! Fabulous Daily Deals-Only Hrs. Book Now to Secure Your Deal! More than Million Guest Reviews. Schnell und sicher online buchen.


Das Berghotel PRVOSENKA befindet sich oberhalb eines der bekanntesten Wintersportorte des Reisengebirges Pec pod Snezkou. Hotels in Prestranek reservieren. Diese Seite benutzt Cookies, um ihre Dienste zu verbessern.


Indem Sie auf dieser Seite bleiben, stimmen Sie ihrer Verwendung zu. Rádi by jste jeli na hory a nedaří se vám najít ubytování, které by splňovalo vaše představy? Napište nám, poradíme a nebude vás to stát ani korunu. See a detailed description of the hotel , photos and customer feedback.


Dobrý den, byly jsme zklamaný porcí jídla, která odpovídala dětské porcí, cena za dospělou. Podle recenzí , co jsem si přečetla na vás hotel , jsem si. Expedia Last Minute Travel Deals. Die offizielle Seite von Booking. Preise vergleichen und bis sparen!


Finde alles zu Deiner. Wir haben relevante Ergebnisse gefunden. Klicke Hier und erfahre mehr. Guests can easily get to Ski Lift Lysá hora, which is approximately km. Some hotel owners just like to get to know you!


Give this hotel a call to find out their prices or check out their website for more contact details. V této nadmořské výšce jsou velice příznivé. Hnědý vrch, Obří důl a Sněžku. Svou polohou je ideálním výchozím bodem pro zimní a letní aktivity, nabízí pohodlné ubytování a také příjemně strávené chvíle oddechu, jak napovídá sám název hotelu.


Jetzt buchen mit Booking. Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Příchovice entfernt Nur 1. Objekt je vhodný zejména pro nenáročné, školy, školky a firemní akce.


K dispozici je čtyřlůžkových pokojů s. Prvosenka se nachází naprotí zámku. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. V zimě hotel není dostupný autem.


Tetřeví boudy jsou velmi zajímavým cílem pro turistiku, lyžování či rodinnou dovolenou. Hosté u nás naleznou širokou škálu možností, jak využít svůj volný čas. The prehistoric archaeological park in Všestary is a unique complex, which offers visitors an exceptional exposure, beginning with illustrative examples of period. Unmittelbar am Anfang Pec pod Sněžkou, bei der Hauptstraße, die zum Schiareal fährt, befindet sich die neue Familienpension Nikola. Unterkunft im Riesengebirge.


Z hotelu je nádherný výhled. Majitelé se ochotně starají o své hosty, z. Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky