středa 26. září 2018

Sekačka robotická

Robotická sekačka rozhodně není levná záležitost. Na druhou stranu vám může ušetřit spoustu času. Z dlouhodobého hlediska se tedy investice vrátí v čase, který můžete trávit se svými blízkými.


Pro získání alespoň rámcové představy jak se ceny u tohoto typu přístrojů pohybují, jsme pro vás připravili základní přehled. Když bude trávník vyšší, robotická sekačka spotřebuje více energie, než když půjde o trávník nižší. Kapacita akumulátoru 5Ah.

Doba práce na jedno nabití až min. Pro větší zahrady nebo pro zahrady s komplexními strukturami. S další nabíjecí stanicí můžete sekačku Indego používat na další samostatné.


Trávník udržovaný automatickou sekačkou navíc na první pohled nadchne svým hedvábným kobercovým vzhledem. Zároveň se jedná se o nejšetrnější způsob údržby, jaký svému trávníku můžete dopřát. Robot vytvořen pro náročné zákazníky!


Díky funkci „Logicut“ vypočítá Bosch Indego efektivní dráhu a poseká ji v rovnoběžných pruzích. Zatímco Indego pracuje, vy se můžete starat o jiné projekty. Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných.

Již nemusíte trávit svůj volný čas tlačením klasické sekačky, robotická sekačka Robomow či Automower poseká trávník za Vás, sekat můžete ve dne i v. NOVÁ GENERACE ROBOTICKÝCH SEKAČEK TRÁVY S ŠESTILETOU ZÁRUKOU ! Husqvarna představila model AWD s pohonem všech kol. Inteligentní robotická sekačka Honda Míímo nepřetržitě udržuje konstantní výšku trávy. Pravidelně tak zařezává jen konečky travních stébel, které fungují jako přirozené mulčování. Neřešíte klasický problém travních sekaček kam s ní, s posekanou trávou. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. V nabídce máme sekačky benzínové , elektrické i akumulátorové různých typů a velikostí. GPS modul zaznamenává přesnou polohu automatické sekačky a omezuje přejíždění již posekaných ploch. Objevte celý sortiment robotických sekaček na trávu STIGA Autoclip. Ideální pro sekání malých až středně velkých trávníků.


Vřetenová sekačka je typem sekačky, který trávu neseče, pouze ji zastřihuje. Tento typ sekaček se pohybuje většinou po kolech. Aby váš trávník byl opravdu co nejhezčí, připevněte k sekačce tzv.


Ten zajišťuje, aby tráva nežloutla a na trávníku nezůstal žádný zbytek suché trávy. Posuďte sami: robotická automatická sekačka STIHL iMow udává nový rozměr sečení trávy. Během pár hodin se dokáže postarat o to, aby byl váš trávník perfektní a vy jste ho mohli bez omezení využívat.

Díky tomu máte dostatek času na věci, které děláte rádi, a můžete se věnovat lidem, na kterých vám záleží. Vyberte si tu svou a dejte pravidelnému sekání zahrady sbohem. Sekačka může pracovat na svazích se sklonem až. Plně automatická robotická sekačka , kterou lze snadno nainstalovat a programovat, se postará o váš. Výkonná 4-kolová robotická sekačka pro údržbu větších a členitějších travnatých ploch.


Doporučená prodejní cena v Kč včetně DPH. V závislosti na zemi jsou možné odchylky od tohoto sortimentu produktů a od těchto údajů. Navigační systém pracuje na.


Novinkou je aku robotická sekačka , která udělá namáhavou práci za Vás. Strunové sekačky najdou největší uplatnění když potřebujete posekat trávník pod lavičkou nebo keřem. Díky teleskopické rukojeti se držení snadno přizpůsobí každé výškové kategorii.


S rotační sekačkou lehce posekáte větší travnaté plochy. Nízká hmotnost zaručí snadnou manipulaci a. Bezuhlíkový motor , baterie a sběrný koš Vám dávají sílu a kapacitu vyčistit i ty největší plochy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky