úterý 25. září 2018

Lezecká stěna olomouc

Samotná stěna nabízí lezecké vyžití pro zkušené lezce, ale jsou zde i kolmé stěny pro začátečníky. Jako další službu nabízíme zapůjčení lezeckého materiálu nebo lezeckou školu. Po podání patřičného výkonu je možnost doplnění sil a občerstvení v příjemném baru, ve kterém je k dispozici rovněž bezdrátové připojení na Internet zdarma. Najdete nás v tělocvičně základní školy na Heyrovského ulici (pod výpadovkou na Brno, u prodejny Renault).


Lezecká stěna je určena jak začátečníkům, tak i pokročilým lezcům, dětem i dospělým. Dále je k dispozici: – bezplatné parkoviště v areálu, – krytý stojan pro kola, – bar.

Vstupné ani půjčovné není v této ceně zahrnuto. Je zde pouze váhové omezení - od do 1kg. Tato atrakce je také oblíbenou zábavou při pořádání různých akcí. K dispozici je bezplatné parkoviště v areálu, krytý stojan pro kola, bar, šatny se sociálním zařízením, dětský koutek.


Umělá lezecká stěna Flash Wall v Olomouci je určena začátečníkům a pokročilým lezcům, dětem i dospělým. Houpačky, lanovky, točítka, trampolína, lezecká stěna a nízké překážky. Přijďte si k nám tohle vše vyzkoušet. Přehled všech lezeckých stěn rozdělený podle krajů a měst.


Můžete také využít interaktivní mapu pro přehlednější nalezení nejbližší lezecké stěny.

Na kolmých, položených ale i. Každý měsíc pro vás vybíráme top produkty, které vám chceme představit a máte možnost si je koupit po celý měsíc ve slevě se speciálním slevovým. Na stěnu je potřeba min. O stavbu cest se stará zkušený tým lezců a stavěčů. Napište nám CHCETE SI U NÁS REZERVOVAT STŮL, NEBO SE NÁS NA COKOLIV ZEPTAT? Vaše jméno (vyžadováno) Váš e-mail (vyžadováno) Předmět.


V letní sezóně můžete zatrénovat na cca. Naše lezecká stěna se svou velikostí řadí mezi největší horolezecké stěny v ČR. Nabízí velmi příjemných 6mlezeckého (horolezeckého) prostoru. Od jara do podzimu lze využít vnější lezeckou stěnu.


Vydej se do středověké Olomouce, král Václav III. Lezecké centrum SmíchOFF - umělá lezecká stěna představuje v současné chvíli nepochybně největší sportoviště svého druhu v České republice. Neváhejte a přijďte si zalézt…. Trenčianska Bratislava, tel. Uvedené ceny jsou platné od 1. Nová lezecká stěna Olomouc Po dlouhém Olomouckém čekání se konečně ledy pohnuly a první údery pracovních nástrojů rozezněly opuštěnou halu na ulici u Panelárny v Bělidlech, aby zde v prosinci tohoto roku byla otevřena nová krásná stěna pro natěšené olomoucké lezce.


Zděná chata se nachází v malé chatové osadě na úpatí Drahanské vrchoviny. Leží na klidném a tichém místě nad lesem. Z okolí chaty je hezký výhled.

Lézt s lanem a bez lana je sakra velký rozdíl. Zkušení lezci by vám o tom mohli vyprávět. Překonat strach a začít sám sobě věřit je to nejtěžší.


Takže tvrdý a pravidelný trénink je přesně to, c. Fitness Arena - Centrum zdravého pohybu. Lezecká aréna Jirkov se nestará pouze o Vaši fyzičku a plný žaludek, ale snaží se Vám přinášet i kulturní zážitky. Horolezecké centrum Šutr. Proto u nás pravidelně pořádáme koncerty kapel nebo přednášky s cestovatelskými a sportovními tématy. Jejich rozpis najdete v Kalendáři akcí.


Virtuální prohlídka lezecké haly a lezeckých profilů - sektorů, zázemí lezeckého centra a základní informace o prostorech LezeTopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky