úterý 25. září 2018

Vodní balonky

Alle Produktinformationen anzeigen. Vodni balonky najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Malá přišla ze školky s tím, že lítali po zahradě a hráli si s hadicí. Napadlo mě, tuto „hru“ nabídnout i tam. Downloaden Sie Balonky Stockfotos bei der besten Stock-Fotografie-Agentur günstige Preise Millionen von erstklassigen, lizenzfreien Stockfotos, Bildern und.


Snadné naplnění, bez zavazování. Samoplnící vodní balónky: Také milujete zahradní bitvy vodními balónky, ale také vás nebaví nutnost naplnit a zavázat všechnu tu spoustu balónků jen. Měla jsem problém s platbou, ale napsala jsem na stránky a hned mi poradili.


Obsahuje vodní pumpu na plnění balónů a ks balónků. Vodní pumpa ve více barevných provedeních (žlutá, oranžová a zelená). Vše pro vaši párty – balonky , helium, dortové fontány, girlandy, lampiony, vystřelovací konfety, čepičky, frkačky a jiné párty zboží pro vaši oslavu.


Najdete u nás Disney motivy pro vaši dětskou párty, ale také motivy pro dospělé. Vyzkoušejte hit tohoto léta vodní bomby! Nálevka zaručí rychlé plnění, stačí jen napojit na hadici a za pár minut můžete házet! Balónky není třeba ani zavazovat. Připojte, naplňte vodou a za minutu vytvoříte 1balónkových bomb!


Letní zábava a osvěžení v. Balonky stačí naplnit vodou a použít je jako bomby při letních bitvách na zahradě. V balení najdete 5různě barevných balonků. Tyto vodní balonky potěší všechny děti i dospělé.


Veškeré informace o produktu. Balonky jsou v různých barvách, zahájení bitvy je velmi rychlé a jednoduché. Tahle balónková bitva vás zaručeně osvěží! Magické vodní balónky - 111ks.


Vodní balonky v extravýhodné sadě 1ks. Skvělá vychytávka stačí připojit ke zdroji vody a za minutu vytvoříte 1vodních balónkových bomb. V jednom balení získáte svazky balónků různých barev, vodní bitva může začít. VODNÍ BOMBY kusů – balónky na vodu, balení obsahuje svazek po balóncích a nástavec. NAPLŇTE VODNÍCH BOMB ÚŽASNĚ RYCHLE!


Svazek vodních bomb pouze připojte nástavcem na vodní hadici a naplňte vodou, naplněné balónky se z nástavce samy uvolní a vodní bomby jsou připraveny. Jejich příprava je naprosto jednoduchá, stačí je pouze naplnit vodou, zamířit a poté už jen hodit. Velká vodní bitva může začít! Pokud jste si založili kartičku na prodejně, heslo si nechte vygenerovat zde.


Informace o výrobku Popis. Rozměr balení: 150x290xmm. Buďte první kdo o nich ví. Zadejte svůj e-mail a nenechte si je ujít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky