úterý 23. října 2018

Skluzavka tobogán

Co by to bylo za jízdu bez pořádného hopsání. Tobogán s nebeskou ambicí. Vlnivá skluzavka Turbolance vám ho dopřeje skutečně vrchovatě. Alle Produktinformationen anzeigen.


Skvělá skluzavka ve stylu tobogán pro ještě větší radost z klouzání. Lázně nabízí atrakce tobogan.

Der Kurort bietet die Attraktion einer Wendelrutsche. BAREVNÉ VARIANTY : růžová, žlutá, modrá, zelená, červená, světle zelená, světle modrá. Je to nejdelší skluzavka v naší nabídce. Tuto skluzavku lze připojit k vodě a využívat ji jako tobogán.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Cena této skluzavky je velice nízká - na kvalitě však skluzavka nezt.


Tyto skluzavky se vyznačují prvotřídní kvalitou a můžou posloužit jako výborný.

Potřebujete bezpečně zabavit děti na vašem pozemku? Chtěli byste učinit vaše hřiště zajímavějším? Obzvlášť působivá bude skluzavka při pohledu zezdola, odkud bude vypadat velmi strmě a prudce.


Podle Daily Mailu bude Allure of the Seas už třetím plavidlem společnosti, která dostane rekordní tobogán. Proč právě sePřes jedenáct metrů dlouhá skluzavka je součástí letního venkovního areálu olomouckého aquaparku. Průměrná doba skluzu je asi tři sekundy, ale ti nejrychlejší ji zvládnou sjet klidně i za dvě. Zájemci ji zdolávají nejčastěji vleže na zádech nebo nohama napřed.


Součástí areálu je dále také modrý tobogán dlouhý přes sto metrů. Vodní skluzavka poskytne Vaším dětem neuvěřitelně skvělou zábavu v horkých letních dnech. Vodní postřiky jsou zabudovány v skluzavce.


Stačí uchytit skluzavku pomocí speciálních. Nafukovací skluzavka-patří mezi nejznámější zábavní atrakce a také patří mezi nejoblíbenější atrakce pro děti a neměla by chybět na žádné akci pořádané pro děti. Skluzavka byla vyrobena z velmi kvalitních materiálů.


Naše společnost zajišťuje prodej a výrobu nafukovacích skluzavek. Atrakce jsou v ceně vstupného a můžete se na nich bavit od rána až do večera celou letní sezónu. Hrazda kovová pevná 125cm tmavě zelená.


Je vyrobena z vysoce kvalitního, odolného materiálu.

Ideální osvěžující zábava pro letní dny. S vodní skluzavkou si v letních dnech užijete spoustu legrace. BONUS: Nejdelší vodní skluzavka (6metrů dlouhá s převýšením metrů). To znamená víc než minutu na trati! Najdete ji v Action Parku ve Vernonu v New Jersey.


Malá plastová skluzavka Dohány v zeleno červeném povedení na zahradu nebo do dětského pokojíku. Robustní zpracování má dobrou stabilitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky