pátek 26. října 2018

Elektrický drtič

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Silný, výkonný a tichý elektrický drvič konárov vám pomôže udržať záhradu vždy upravenú. Predam stroje na spracovanie odpadu pre truhlářské dielne ,nábytkárske dielne. Hmotnost drtiče je kg, s pojezdovými koly jej snadno dopravíte na kterékoli místo na zahradě.


Drtiče větví zpracují dřevní odpad na jemnou drť, kterou můžete využít jako kvalitní mulč nebo ji vložit spolu s dalším odpadem do kompostu. Drtič větví zpracuje dřevní odpad na jemnou drť.

Tu lze následně vložit do kompostu nebo využít jako mulč na estetické pokrytí zahrádky. S úklidem Vaší zahrady vám spolehlivě pomůže zahradní elekrický drtič. Díky tomu mají lepší odolnost, životnost a hygienický provoz. Maximální průměr drceného materiálu.


Vzniklou drť využijete jako mulč nebo do kompostu. Nechybí šasi z odolného plastu a kolečka pro snadnější manipulaci. Vytváří ideální kousky ledu pro přípravu nápojů a koktejlů. Osobní odběr na pobočkách.


Stabilní konstrukce doplněná o tepelnou pojistku se postará o vždy bezpečnou práci.

Drtič ovoce slouží k drcení tvrdého ovoce (např. jablka, hrušky nebo brambory) a nahrazují jinak zdlouhavou přípravu (např. strouhání). Po nadrcení je ovoce připraveno k lisování (moštování) nebo jinému zpracování. Na výběr jsou buď ruční drtiče nebo elektrické drtiče. Při prořezávání a zmlazování zahrady vzniká velké množství zahradního odpadu, se kterým si právě drtič hravě poradí.


Pod drticí nádobou se nachází elektrický motor, který funguje jako pohon. Chcete-li si nějaký drtič ovoce pořídit, pozorně si promyslete, který typ bude pro vaše potřeby nejvhodnější. Před jeho koupí zvažte následující kritér. Popis: Prodám téměř nepoužívaný elektrický drtič zahradního. TIP Drtič na ovoce elektrický DE 30L nerez.


Drtič má nerezový nůž a mele ovoce na jemné kousky. Drtič elektrický pro vrtačku: rychlé a snadné drcení za pomoci standardní vrtačky, kterou vlastní snad každý kutil. Drtič ruční : drcení menšího množství ovoce za pomoci lidské síly, nejlevnější varianta drcení. Prodám elektrický drtič šrotáček na ovoce s elektromotorem 7kW na 220V.


Metrák ovoce zemele za cca 10min na malé kousky nerezovým nožem jak na obrázku č. Na naší prodejně právě probíhá akce ŠROTOVNÉ na sbíjecí kladiva. Detailní popis produktu. Výkonný štěpkovač, určený k ekologické likvidaci dřevnatého zahradního odpadu.


Vrtačkový drtič ovoce je přípravek pro klasickou vrtačku, se kterým si také. Elektrický šroťák ovoce na 220V, který slouží ke zpracování ovoce.

Díky systému řezání nožem je možné. Pro zpracování většího množství ovoce a také pro zásadní sníženi pracnosti je vhodné použít. Pro domácí potřeby budete pravděpodobně volit elektrický zahradní drtič.


Jestli máte však velký pozemek, nebo obhospodařujete sa vinici, či les, mohl by být pro vás vhodnější benzínový štěpkovač, nebo dokonce štěpkovač za trakt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky