pondělí 29. října 2018

Parkovací systémy zakladače

Dodáváme a realizujeme automatické parkovací systémy - zakladače - Nussbaum! Vedle ovládacího prvku má vždy připevněn návod na ovládání. Parkovací zakladače slouží k parkování osobních vozidel.


Součástí jsou i kontakty na naši společnost. Pomáhá tomu umístění ve dvou nebo třech úrovních, které zajistí vyšší kapacitu bezpečného parkování. Stačí vozidlem najet na jedno z nich.

Příkladem je mechanických zakladačů v Harrachovském paláci v Jindřišské ulici. Vąechny tři parkovací ploąiny jsou stále vodorovné. Pouľití Obytné, komerční a kancelářské budovy, hotely, řadové rodinné domy, rodinné domky, zastřeąené vnitřní dvory, rekonstrukce.


Mechanické parkovací systémy Liftparker, Kipparker pro 2-auta. Pro exteriér určený Quadroparker. Automatické systémy Parkline a Storeparker pro větší. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


Rotační parkovací systémy - Rotary parking.

Rotary parking je parkovací řešení vhodné pro malé a střední kancelářské budovy, obchody, nemocnice. Prodej montáž, servis parkovacích systémů v Praze, pohony bran, pohony garážových vrat, parkovací systémy , dveře do garáže. Mezi naše další produkty.


Couvací kamery a parkovací systémy pro osobní auta, užitková a nákladní vozidla, karavany a průmyslové stroje. Poradenství, široký výběr, výhodné ceny. Kompletní sortiment zařízení nutných pro instalaci parkovacích systémů.


Všechny typy parkovacích médií. Nabízíme také parkovací systémy a zařízení parkovišť. Dodáváme systémy pod obchodním označením CassaNova, který má své pokračování v systému n-tree rakouské firmy n-tree SOLUTIONS. Turnikety jsou z produkce rakouské firmy Karl GOTSCHLICH.


Staré parkovací systémy, které mají obě plošiny šikmé už. Podle Křenovského parkovací místa chybějí hlavně u rezidenčních parcel. V každém centru města nebo na sídlišti jsou meziblokové mezery, kde je možné zřídit mechanické zakladače a tím zřídit podzemní parkoviště. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


V kategórii Parkovacie systémy najdete šíroku ponuku výrobkov a riešení. Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Určený pre inštaláciu do zadného nárazníka vozidla, doplnený o funkciu Antihook a automatickú identifikáciu vadného snímača, nastavenie citlivosti a učiacu funkciu.

Elektronicky monitorují prostor za nebo před vozidlem a upozorní Vás zvukovou nebo optickou signalizací při zjištění překážky. Pro výstavbu systému postačí pouze parkovací místa (cca m2), následným efektem je zvýšení kapacity až o desetinásobek, tedy možnost zaparkovat až automobilů. Nalezení volného parkovacího místa zabere až minut, během kterých se do vzduchu dostane až kg emisí CO a NOx, cena spotřebovaného benzinu se pohybuje okolo Kč. BT Staxio kompletní řada elektrických zakladačů společnosti Toyota Material Handling Kompaktní ručně vedené zakladače pro snadné použití v. Kompaktní a snadno ovladatelné zakladače s možností volby stupačky pro vysoké rychlosti pojezdu Lehká a kompaktní konstrukce pro snadné použití v přeplněných prostorách nebo na palubě nákladních automobilů Nosnost až tuny Vý. Komfort a zabezpečení vozidel jako: alarmy, centrály, parkovací systémy , ovladače, kontrola tlaku v pneu, odpuzovače hlodavců, BLIS, LWDS a ostatní.


Montážní a servisní středisko Prodejna a e-shop. Systémy mohou mít senzory, senzory, nebo senzorů. Můžeme na výslovné přání namontovat čidla námi nedodaná, ale za jejich správnou funkci nemůžeme dát záruku. Podélné parkování je strašákem nejen začínajících řidičů.


Proč se zbytečně stresovat, když existuje jednoduchý pomocník, který parkování usnadní i těm nejméně zkuše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky