pondělí 22. října 2018

Slunečník boční

Boční slunečník GLATZ Sombrano Easy 3x 3cm. Adaptérová deska DOPPLER 1mm. Slunečníky s boční nohou nepřekáží.


Jsou otočné okolo své osy, náklopné a mohou mít i pojízné podstavce. Různé velikosti, tvary a barvy. Velký čtvercový boční slunečník Rhodos je jeden z nejlépe prodávaných modelů.

Má dokonalé rozměry pro zastínění větší plochy, volán pro extra. Doppler, Glatz, Zangenberg, Scolaro a Litex. Ke všem nabízeným slunečníkům poskytujeme poradenství při výběru, záruční i pozáruční servis, náhradní díly i potahy.


Vytvořte si klidný prostor pro odpočinek i zábavu! Kromě speciálního sortimentu, jakým je i slunečník s boční nohou nebo slunečník naklápěcí, poskytujeme i bohatou nabídku příslušenství ke slunečníkům. Do něho patří například podstavce pod slunečník a samozřejmě i ochranné obaly , vhodné nejenom pro uložení, ale i transport slunečníků - třeba na dovolenou. Zajistí vám ochranu proti slunci a dešti.


Předností slunečníku s boční nohou je odsunutí středové tyče na bok, kde nepřekáží při sezení, jako je tomu u klasického zahradního slunečníku.

Volit můžete mezi slunečníkem lampovým nebo slunečníkem s boční nohou. Zahradní slunečník patří neodmyslitelně na každý balkon, terasu nebo zahradu. Promyšlený mechanismus s klikou, teleskopickou posuvnou vzpěrou umožní slunečník snadno a rychle zafixovat v požadované poloze. Vrchní látka slunečníku je ošetřena impregnací, která odpuzuje vodu.


Lze nastavit úhel stínění, k otevírání slouží otáčecí klička. Ideální slunečník pro Vaše zahradní posezení. Při zařizování zahrady nebo terasy nejsou důležité jen zahradní lehátka či zahradní sedací soupravy, ale i zahradní slunečník - nenápadný detail, který nás chrání před sluncem a nečekaným mrholením.


Trendovou a mimořádně funkční alternativou k tradičním modelem jsou právě zahradní slunečníky s boční nohou. Malý čvercový boční slunečník Rhodos Junior má dokonalé rozměry pro každý prostor - 270x2cm. Lze ho vertikálně naklápět a otáčet kolem osy o 360.


Deštník má klikový systém, který usnadňuje namontování deštníku. Přiložený ochranný kryt lze natáhnout buďto po celé délce slunečníku, nebo pouze přes tkaninu a nabízí optimální ochranu proti prachu a povětrnostním vlivům. U nás si můžete koupit slunečníky v nejlepší kvalitě. Ochranný obal pro slunečník s boční tyčí a stříškou do rozměru metrů z kvalitního PVC.


Elegantní slunečník (osmihran) s boční tyčí ROMA se stane ozdobou vaší zahrady či terasy. Objednejte si nový slunečník on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme slunečník k odběru na jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Lze vertikálně naklápět a otáčet kolem osy.

Díky UV ochraně je v bezpečí jak vaše pokožka, tak i samotný slunečník , který vlivem slunečních paprsků nevybledne. Pokud preferujete takový kousek, který nemusíte v každém deštíku uklízet, doporučujeme volit slunečníky vhodné do deště. Vysoce kvalitní výkyvný slunečník s boční nohou. Ano, slunečník s boční tyčí se hodí opravdu kamkoliv.


Velký zahradní slunečník s průměrem rovných metrů (měřeno po materiálu 5m). Snadné rozkládání pomoci automatické páčky vám ušetří čas a. Nejen že vám poskytuje stín v poledním horku, ale slouží rovněž jako ochrana před případným mrholením nebo lehkým deštěm. Díky boční konstrukci Vám uprostřed stínu, který slunečník vytvoří nebude překážet noha.


Není lepší klasický s tyčkou uprostřed? Boční noha, boční tyč nebo též boční konstrukce to je důvo kterým se zahradní slunečník liší od těch ostatních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky