úterý 30. října 2018

Dětská klouzačka

Kvalitní dětská skluzavka značky MONKEY´S HOME s přípojkou na vodu je vyrobena z pevného plastu. Přídavnou skluzavku lze umístit k většině dětských hřišť s nástupní výškou 150. Velká dětská klouzačka na zahradu s délkou skluzné plochy 2cm. Díky stabilní kovové konstrukci a protiskluzné úpravě schůdků je velmi bezpečná. Kluzák se vyznačuje vysoce kvalitním zpracováním plastu.


This feature is not available right now.

Tato dětská atrakce se často objevuje na dětských hřištích nebo u bazénu. Dětská hřiště, dětské skluzavky a houpačky dodáváme a montujeme po celé ČR. Dětská zahradní skluzavka Trigano je určena pro domácí použití.


Délka skluzné plochy je cca. Klouzačka má dvojité prohnutí = dvojitá vlna. Plastová klouzačka pro děti. Veselé barevné provedení.


Ideální pro radostnou zábavu venku, ale také v interiéru.

Vytvoří úsměv na tváři každého dítěte. Dětská skluzavka KS v zeleno-oranžové barvě je úžasná, maximálně zábavná skluzavka pro děti od let. Má pevnou konstrukci a plochu na klouzání dlouhou metru. Veškerá dětská hřiště jsou certifikována a prověřena náročnými testy. Vaše děti si tak mohou hrát bezpečně a zdravě.


Sestavy mají vždy uvedeno, co obsahují. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Tyto skluzavky se vyznačují prvotřídní kvalitou a můžou posloužit jako výborný.


Tento výrobek najdete v kategorii Hračky a podkategorii Pro kluky a pro holky. Nabízíme nejlevnější certifikované plastové skluzavky na dětská hřiště. Skvěle se hodí do pokojíku ale i na zahradu ke klouzání do písku i do menšího bazénku. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů klouzačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Skluzná délka je 1cm. Pak jste na správném místě! Máme tu něco pro každého, klasická dětská hřiště, rozkošné dětské domky, odolné a pevné houpačky či kompletní dětské herní sestavy.


Barevnost je velmi důležitá pro.

Tunelové skluzavky na dětská hříště. Atypické skluzavky, vícedráhové skluzavky, nerezová koryta. Vodní hračky a atrakce pro dětská hřiště a zábavní parky Speciální projekty.


Má skluznou plochou dlouhou 1cm. Dětská klouzačka - Dětský bazar na největším portálu pro těhotné a maminky s dětmi. Děti si olíbí veselý tvar a zbarvení skluzavky, která připomíná papouška. Vhodné pro děti od let.


Možno připojit hadici s vodou a vlhčit tak skluznou plochu. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky