pátek 26. října 2018

Teak dřevo

Sicher durch den Winter. Sideboard Teak bei Neckermann. Jetzt 1Tage Zahlpause sichern! Beho Natürlich gut in Holz Teak Deko Schale Boot Dulang Boat Tray ca. So können Sie uns erreichen.


Alle Artikel auf dieser Seite sind Unikate und können von der Abbildung abweichen.

Natürliche Unebenheiten des Holzes, Risse, Rost oder Löcher sind durchaus gewollt! Naše dřevo je těženo a zpracováváno zcela legálně. Jsme držiteli mezinárodně uznávaného certifikátu původu INDONESIAN LEGAL WOOD.


TEAK je ceněn pro svou vysokou trvanlivost, pevnost a odolnost proti venkovním vlivům. Je rovněž odolný proti plísním a škůdcům. Dřevo teak má vysoký obsah kaučuku a teakového oleje, takže velmi dobře odolává korozi. Stejně úspěšně čelí i střídání teplot, slunečnímu záření, dešti, sněhu, plísním a atakům škůdců.


Kůra, dřevo a květy obsahují léčivé látky zmírňující střevní potíže, horečku a napomáhající při léčbě některých kožních onemocnění.

Významným škůdcem na plantážích v jihovýchodní Asii je můra Hyblaea puera , jejíž housenky se živí teakovými listy. Bij Teak Deco mag u rekenen op jaar garantie. We staan dan ook garant voor een lange levensduur van uw teakmeubelen en woondecoratie. Ook na de garantieperiode kan u in ons atelier terecht voor de naservice van uw teak meubel.


Dit gebeurt door onze eigen meubelmakers in ons atelier te Hamme. Machen Sie es sich gemütlich und kaufen Sie hier Ihre neuen, schicken Möbel. Genau das Passende finden.


Kaufe Teaköl im Preisvergleich bei idealo. Teakholz Deko Skulptur auf Sockel Massivholz Wohnaccessoire Holz. Sitzbank Truhe bei Neckermann.


Teak Skulptur Rahandgearbeitetes Tropenholz ( Teak ), Wurzelholz mit Metallstreben auf einem. Melden Sie sich jetzt an für Preisinformationen und Bestellmöglichkeit! Teak pochází z Barmy a roste také v Indii, Thajsku, Indonésii a Jávě. Rozšířil se částečně také do Malajsie, na Borneo, Filipíny, do tropické Afriky a Střední Ameriky.


Teak jávský pochází z Jávy a je obvykle o něco světlejší než teak z Barmy. Dřevo těžíme na plantážích ve státech mezi které patří Kostarika, Nikaragua, Kolumbie a Brazílie. Teakové dřevo je jedno z nejlepších dřevin.

Teak také snadno odolává dřevokazným škůdcům, například termitům. Dřevo zůstává konzistentní za každého stavu počasí - sluneční záření, náhlé změny teplot, silný déšť, vítr, sníh, mráz. Proto se teakové dřevo používá mimo jiné pro výrobu lodí, venkovního nábytku a pergol. Dřevo Iroko - běl je žlutavě bílý, zatímco Iroko jádrové dřevo je zlato oranžové, někdy přechází až do hnědé barvy.


Iroko má spřažená zrna a je mírně lesklé a má celkem obyčejnou mírně hrubou texturu. Ioko roste v západní a střední Africe, je to středně těžké dřevo zvláště odolávající deformacím. Nanášet TEAK-OLJE dokud není dřevo nasyceno a finální nátěr není obnoven, obvykle postačí 1-vrstvy. Omezení přípravku TEAK-OLJE Taniny a přírodní oleje ve dřevech jako je kerung, iroko a padouk zamezují penetraci a schnutí finálních nátěrů. Teak má teplou zlatou, medovou barvu a dřevo vysoké tvrdosti.


Bez ošetření se barva dřeva mění na stříbrošedou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky