čtvrtek 25. října 2018

Krovinores

Majú vysokoo výkonné motory, skvelú akceleráciu a komfortnú obsluhu. Krovinorezy od značky Oleo-Mac patria medzi špičku. Křovinořezy vysekají z divoké džungle rajskou zahradu. Mají vysoce výkonné motory, skvělou akceleraci a komfortní obsluhu.


Benzínový krovinorez s výborným výkonom motora a šírkou záberu nožov 255mm. Možnosť zmeny na strunovú kosačku so šírkou záberu struny 460mm.

Motorový křovinořez je vhodný pro údržbu zahradního porostu a pomůže Vám právě v místech, kam byste se s běžnou sekačkou nedostali. Vyberáme krovinorez podľa pohonu – benzín, elektrina, alebo akumulátor? Technológia motora STIHL 4-MIX. Kombinuje výhody dvojtaktného a štvortaktného motora. Menej emisií, zároveň žiadna výmena oleja a príjemný zvuk.


Patentovaný pohon převodovky Vám umožní zvládnout oboje. Prodam plně funkční křovinoře. Husqvarna splnia očakávania, ktoré ste do nich vložili.

Súbory cookie používame na zlepšenie vašej skúsenosti s používaním našej webovej lokality. Mohu použít k sekačce Hecht jiný nůž než originální? Jaký je rozdíl mezi normálním a. Muitos exemplos de traduções com koruna – Dicionário português-eslovaco e busca em milhões de traduções. Glosbe, diccionario en línea, gratis. Busque palabras y frases milions en todos los idiomas.


Sestava: křovinořez, dvojitá strunová hlava, ozubený list, komfortní popruh, obouruční rukojeť, sada nářadí, míchací nádobka. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Motorový krovinorez STIHL FS Mnohostranný vyžínač s riaditkovou rukoväťou k ergonomickému vyžínaniu menších a stredných plôch. Z údajov alebo obrázkov na tejto webovej stránke si nemožno uplatňovať žiadne nároky. Výrobca ani dovozca nezodpovedá za mylne uvedené údaje o parametroch.


V dorom stave po výmene oleja, filtra, nabrúsené nože, motor 18hp dvojvalec, ročá batéria a remeň, prevodovka mechanická (variátorová) dôvod predaja. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Doporučená prodejní cena v Kč včetně DPH.


V závislosti na zemi jsou možné odchylky od tohoto sortimentu produktů a od těchto údajů. Moje skusenosti: Bezpecnost je prvorada. Okuliare, pevna obuv bezpodmienecne.


Antivibracne rukavice a chranic sluchu su dobre.

Nekos, ak je niekto pri Tebe a zvlast deti. V tejtokategórii nakúpite krovinorez, vyžínač, kosačku, motorovú benzínovú pilu, postrekovač a veľa iného pre vašu záhradu. Elektrická sekačka se systémem 2v– sečení, sběr.


Sekačka je vhodná pro zahrady či travní plochy do 4m2. Pracovní šířka je cm. V kategórii kosačky nájdete rotačné benzínové kosačky, elektrické kosačky, krovinorezy, vyžínače, akumulátorové kosačky, robotické kosačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky