pátek 19. října 2018

Dřevěné pergoly stavebnice

Sicher durch den Winter. Levné pergoly všichni známe jako líbivý doplněk zámeckých zahrad nebo parků. Prodáváme nejen pergoly!


Vyberte si z nabídky stavebnicových pergol v našem katalogu. Jedná se o otevřenou pergolu s rovnou střechou.

Pergola ze smrkového dřeva. Vytváří zastíněné plochy pro odpočinek nebo pro posezení s přáteli na Vaší zahradě. Nabízíme pohony bran posuvné nebo křídlové. Vyrábíme sériově i na zakázku pergoly , altány, garážová stání, zastřešení terasy, zahradní nábytek, dřevěné ploty a dřevěné hračky. Altány, pergoly, ploty od Trutnova Za bezkonkurenční ceny dodáváme zahradní altány a praktické a vzhledné dřevěné produkty pro dům a zahradu.


U nás vše nakoupíte bez plateb předem nebo záloh. Montážní návod dodáváme pro všechny naše produkty. A moderní technologie výroby, která zajišťuje odolnost a dlouhou životnost, výsledkem je maximální komfort a dostupná cena.

Výroba a prodej levných stavebnicových pergol. Různé velikosti a barevné provedené. Popis: stavebnice dřevěných zahradních altánů-nove. Lze dodat i jako stavebnice. Hliníkové pergoly samostatné nebo pergoly ke zdi Vám poskytnou prostor pro relaxaci nebo setkání s přáteli.


Potřebujete-li jakoukoli úpravu katalogové pergoly nebo individuální řešení pergoly na míru, vyjdeme Vám vstříc. Altány a dřevěné pergoly zahradní zkrátka sluší každému domu. A od dřevěných altánů jen už jen kousek k dalším dřevěným kouskům do vaší zahrady, jako jsou dřevníky , dřevěné ploty kolem zahrady, zahradní posezení a další. Dřevěné stavebnice skladem. Objednat si můžete dodání stavebnice dřevěné pergoly která obsahuje kompletní dřevěnou konstrukci pergoly , spojovací materiál, součástí je také montážní návo součástí není: kování k ukotvení pergoly které lze přiobjednat.


Protože je zahradní pergola stavebnice , lehce se převážejí i uskladňují. Zahradní pergoly si snadno smontujete sami podle přiloženého návodu. Některé pergoly jsou rovné a bez sklonu střechy. Láká Vás vlastní zahradní altán? Vítáme vás v internetovém obchodě e- pergoly.


V nabídce našeho e-shopu si z pohodlí vašeho domova můžete vybrat z nabídky za.

Nabízejí totiž místo k zábavě i odpočinku. Pro dřevěné pergoly z Polska nabízíme s příplatkem střešní krytinu šindel, dostupnou ve třech barvách, které naleznete v popisu produktu. Provozní doba: Dle telefonické domluvy.


Zboží není možno vidět na naší provozovně, jedná se pouze o internetový prodej! Stavba dřevěné zahradní pergoly svépomocí vyžaduje zručnost především při zhotovení tesařských spojů, které celou stavbu drží pohromadě. Dalším v dnešní době oblíbeným materiálem pro stavbu pergoly je hliník.


Stavebnice PONY je dřevěná stavebnice pro kluky i holky každého věku. Zahradní domek lze pořídit s možností montáže nebo i bez montáže. Jednoduchým spojováním dřevěných dílů trámce, kolečka, kulatinky a kolíčků si postavíte cokoliv Vás napadne. Pro elegantnější pergoly se dají využít kovové profily s různě velkými průřezy.


Mohou být tvarované i do oblouku. Za provedení šikmé varianty se nic nepřiplácí. Je samostatně stojící, v případě zájmu o větší rozměry je třeba zvolit pergolu Klasik nebo Gran protože mají ve standardu rozpěry, které zajišťují potřebnou tuhost konstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky