úterý 23. října 2018

Traktorové sekačky

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout. V Mountfieldu nabízíme jen takové modely, které jsme si sami ozkoušeli a za kterými si stojíme.


Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit.

Profesionální sekací stroje značky Kubota patří mezi elitní světové značky. Hlavní důraz je kladený na kvalitu, životnost a odolnost strojů vůči. Dobrý den, zkuste poptat přímo u výrobce Karsit. Pohodlné a výkonné traktorové sekačky prověřené značky Kubota z Agrocentra ZS ocení majitelé velkých zahra správci parků, technické služby atd. Den s Kubotou v Chomuticích se vydařil 3. Více než 5návštěvníků zavítalo na konci května do Chomutic u Jičína, kde se 30.


Objevte celý sortiment produktů STIGA pro zahradu: zahradní traktory, sekačky na trávu, řetězové pily a robotické sekačky na trávu pro profesionální i. Kategorie Sekačky - bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!


Abychom Vám mohli nabízet co nejlepší služby a správné fungování webu, používáme Cookies. Potvrďte prosím jejich užívání. Do této kategorie patří traktory, sekačky, travní sekačky, křovinořezy,elektrocentrály, čerpadla, pás. Benzínové sekačky na trávu STIGA jsou vysoce kvalitní produkty, ve kterých se snoubí síla, komfort, odolnost a přesnost při sečení. Sběrné koše, mulčovače, boční nebo zadní výhoz – nabídneme vám přesně takové řešení, které pro svou zahradu potřebujete.


Prodáváme a servisujeme české zahradní traktory, sekačky , zahradní sekačky Starjet a mulčovače Crossjet včetně příslušenství (vozík, rozmetada, kartáče, levné zahradní traktory). Traktorové rotační žací stroje za příznivé ceny Nabízíme VáTraktorové sekačky dvoububnové, diskové aj. Chcete vidět v akci nejnovější sekačky , grily a znát užitečné tipy jak chytře nakoupit vše na zahradu?


Oficiální kanál Mountfield a. Originální sekačky Honda se od běžných sekaček skutečně odlišují celou řadou nových technických řešení, které jinde nenajdete. Níže uvedené informace vám usnadní se orientovat v nabídce sekaček a pomohou Vám s výběrem té pravé, té nejlepší. Pětiletá záruka je pro všechny sekačky Honda již samozřejmostí.

Macháček Libor - Přímý dovozce agrotechniky Vám nabízí traktorové sekačky - rotační žací stroje za bezkonkurenční ceny, doprava až k Vám na Vaši farmu. Dvoububnové rotační sekačky, diskové rotační sekačky, rotačky, manuály, certifikáty, náhradní díly, nejrychlejší doprava do celé ČR. Eine andere Bezeichnung für Aufsitzmäher ist der Reitermäher. Zu den Aufsitzmähern zählen auch die Rasen- oder Gartentraktoren, die in der Regel größer und. Traktorové sekačky ISEKI modelové řady SXG jsou určeny pro zahradnické služby, sportovní kluby, hotely a zařízení pro volný čas, anebo pro náročné domácí uživatele.


Dvě páky řízení a pojezdu – systém Zero Turn. Jediné Zero Turn sekačky s integrovaným sběrným košem. Hydraulické zvedání a vysypávání koše do kontejneru až do výšky m. U náhradních dílů GRANIT se nejedná o originální díly. Všechny ceny jsou uvedeny v € a. Zahradní traktory STIGA si hravě poradí is těmi nejnáročnějšími podmínkami, na těch největších plochách.


Sekání trávy je v tomto případě úplná. Tyto webové stránky mohou používat „cookies“, což jsou malé datové soubory uložené ve vašem počítači nebo v jiném počítači pro použití se. HP (1kW) SAE, k, úsporný kapalinou chlazený motor Kubota, 3-válec.


Glide Steer 4x hydrostatická převodovka, náhon sečení kardanem, 3. Hydro124P byla vyvinuta na základě podvozku Hydro100D a žacího ústrojí H124D. Ve spojení s koňovým benzínovým dvouválcem Vanguard.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky