středa 24. října 2018

Dřevěné chaty

Erfahrene private Frauen warten auf Dich. Jetzt anmelden und interessante Menschen in Ihrer Nähe finden. Dřevěné stavby jsou pro svou jednoduchou a rychlou montáž velmi oblíbené. Rovněž relativně nízká pořizovací cena je dalším důvodem proč si pořídit dřevostavbu na klíč. Naše chaty jsou ideálním letním sídlem na rekreaci nebo poslouží jako chaty k pronájmu.


Chaty jsou vyrobené ze smrkového dřeva, technologii tzv.

Ta se skládá z mm silného hranolu , interierové palubky mm , izolace polystyrén mm , paropropustná folie a fasádní palubky mm. Ve standardní nabídce jsou okna s dvojsklem typu EURO. Sruby, dřevěné chaty a chalupy. Vyrábíme kvalitní dřevěné chaty na zakázku.


Pro realizaci lze vybírat dřevěné chaty , které jsou na našich stránkách. Prodáváme a odborně montujeme dřevostavby, sruby, dřevěné chaty , zahradní domky a chatky zateplené i nezateplené. Také nabízíme domky na nářadí, sauny. Dřevěné srubové chaty, zejména z hranatých profilů jsou zajímavou variantou.


Použijete-li ke stavbě hranoly širší než mm, je tato konstrukce samonosná (na rozdíl od srubových chatek, které jsou zpravidla tvořeny silnějšími fasádními palubkami – ty potřebují vnitřní nosnou konstrukci).

Dřevěné zahradní domky na nářadí a zahradní vybavení z našeho sortimentu jsou praktické a elegantní zároveň, dostupné v mnoha provedeních. Najdete mezi nimi jednoduché dřevěné zahradní domky , ale i důmyslně řešené modely s přístřeškem na motorku či kolo, verandou. Prozkoumejte nástěnku „ Dřevěné chaty “ uživatele Andrea Kaiserová na Pinterestu. Dřevěné finské chaty Dřevěné chaty finského typu s kuchyňkou pro osob Dřevěné chaty s možností plynového vytápění jsou vhodné k celoročnímu ubytování.


Dřevěné obytné chaty V této kategorii jsou zařazeny dřevostavby, které lze svými dispozicemi využít i ve vícečlenných rodinách. Dřevěné chaty jsou vyrobeny z kvalitního, řádně vysušeného smrkového řeziva, které je čistě a přesně čtyřstranně opracováno. Veškeré domky z této kategorie umíme nabídnout zateplené a kompletně připravené pro okamžité využívání. Samozřejmostí je možnost dřevěné srubové chaty na klíč podle individuálních představ a požadavků klienta.


Naše společnost je specialistou na modulové dřevostavby, můžeme vám tedy nabídnout i výstavbu celoročních dřevěných chatek zcela na klíč. Prvotřídní kvalita - vše certifikováno Dřevařským ústavem. Domek na nářadí Hje ideální volba pro ty, kteří potřebují prostorný a kvalitně provedený domek na uskladnění zahradního náčiní, nářadí, kol a dalších věcí. Vše budete mít při ruce na jednom místě.


Dřevěné chaty o síle mm disponují s okny s izolačním dvojsklem, které lze objednat i pro chaty s tenčími stěnami. Celoobvodové kování ROTO a rám okna je pak vyroben z lepených hranolů. Pokud si pořizujete dřevěnou chatu pro celoroční využití, je zde možnost ji zateplit.


Jsme specialisti na dřevostavby, srubové domy, víkendové chaty, zahradní chatky a domečky na nářadí. Boršově u Českých Budějovic. Dřevostavbu, srub, chatu, chatku nebo zahradní domek dovezeme kamkoli po ČR.

Dřevěné a víkendové chaty jsou vyrobeny ze smrkového, velmi kvalitně opracovaného dřeva. Jako provizorní střešní krytina se u těchto zahradních dřevostaveb dodává pískovaná lepenka. Doporučujeme si přiobjednat asfaltovou šindel ve čtyřech barevných odstínech (červený, černý, hnědý, zelený) nebo asfaltovou lepenku ve dvou odstínech (červená, zelená). Vyberte si datum příjezdu a odjezdu a zobrazte si dostupné ubytování. Přízemí rekreační chaty je tvořeno dvěmi místnostmi.


V přízemí se nachází schody, které vedou do podkroví. Podkroví lze využít jako další obytný prostor. Objekt je možno vytápět krbovými kamny. Zveme Vás rovněž k osobní návštěvě sídla naší firmy, kde můžete shlédnout některé námi nabízené dřevostavby nebo chaty. Naše nejnovější nabídka dřevěných domů a dřevěných rekreačních chat je prezentována na těchto webových stránkách.


OLŠÁK CHATKY - sruby, chaty , altány. Dřevo jako stavební materiál patří od nepaměti k základním prvkům lidských obydlí, jejich zařízení a doplňků. Levné dřevostavby na klíč. Firma EasyHomes je jako český výrobce specialista na moderní a levné dřevostavby. Kvalita prověřena mnoha spokojenými klienty.


S pomocí široké modelové řady si můžete zvolit dům, který nejlépe odpovídá Vašim představám o jeho rozměrech a vybavenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky