středa 24. října 2018

Drtič větví cena

Drtič nenahraditelným pomocníkem při údržbě. This feature is not available right now. Kromě drcení větví až do průměru milimetrů zvládne zpracovat jakoukoliv silnější zeleň, od stonků od rajčat až po vzrostlé kopřivy.


Ze všeho udělá velmi jemnou drť, která je přímo vhodná k rychlému kompostování. Naše stroje s noži ze speciální vysoce odolné oceli s přehledem zpracují větve o průměru až cm. Drtiče větví se používají na drcení dřevin.

Díky výkonnému motoru a bezpečnostní pojistce proti přetížení s nimi dosáhnete vždycky perfektního výsledku. Při pravidelné úpravě jejich sestřihu dochází k nahromadění zbylých větví a suchých částí stromů, které mohou sekačkám a traktorům činit nepříjemné problémy. Právě proto se na trhu objevily zahradní drtiče, které si s tímto. Motorový drtič větví do průměru mm. Drcení pomocí bubnové nožové hlavice.


Elektrický drtič větví snadno a rychle zlikviduje větve do průměru cm. Rozdrcený materiál je možné kompostovat nebo využít jako takzvaný mulč. Drtič větví zpracuje dřevní odpad na jemnou drť.

Tu lze následně vložit do kompostu nebo využít jako mulč na estetické pokrytí zahrádky. Hlavním negativem je velmi vysoká cena, kterou je nutné za pořízení drtiče zaplatit. Odpad lze lehce kompostovat či využít na mulčování.


Nepotěší ani absence nádoby na odpa kterou je nutné vytvořit na koleně, případně nechat drtič vyhazovat zpracovaný odpad na zem. Před koupí se proto ujistěte, že je tato hodnota uvedena na výrobku. Nevýhodou je vyšší pořizovací cena. Nejčastěji se ke zpracování zahradního odpadu používají nožové a válcové drtiče.


Nabízím k prodeji drtič větví Hecht. Zakoupen cca před třemi měsíci, použit při úklidu zahrady a nyní pro něj již nemám využití. Nabídka Prodám drtič větví HECHT 6koupený v Hechtu 5. Použitý pouze 2x po spadu listí z větví. Již rok bez využití z důvodu nemoci. Pro běžnou potřebu kutilů 5-stromků naprosto dostačujici.


Drtič hravě zvládne nadrtit větve s průměrem cm. Zahradní drtič disponuje automatickým natahováním větví, zpětným chodem a motorovou brzdou. Pro lepší přemístění stroje oceníte praktická plastová kolečka. Samozřejmostí drtiče je také l vak na odpad.


Váha samotného stroje 2kg.

Bonusem drtiče je integrovaná ochrana proti přetížení a tichý chod. S jeho pomocí se však můžete efektivně zbavit široké škály bioodpadu, který následně zkompostujete nebo použijete jako mulč. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Sběrný vak na drcený odpad a pěchovač součástí balení. Při jejich prostřihávání a prořezu vzniká spousta odpadu, který je normálně k dalšímu použití.


Maximální průměr drceného materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky