úterý 23. října 2018

Obklad soklu domu

Schau Dir Angebote von ‪Domu‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Venkovní obklady jsou určeny na obklad fasá soklů, teras nebo plotů. Jsou vhodné do extrémních podmínek, kde od obkladu očekáváme vysokou odolnost - mrazuvzdornost, voděodolnost a žáruvzdornost. Mezi venkovní obklady řadíme betonové. Otázka domového sokla sa rieši zvyčajne v súvislosti s rekonštrukciou fasády. A existujú dve možnosti.


Buď opraviť existujúci sokel, alebo vybudovať úplne nový. Motiváciou pre kompletnú výmenu sokla býva predovšet. Pro obklad fasád a tedy i soklů domu se z našich vlastních přírodních zdrojů nejlépe hodí smrk, borovice a méně používaný modřín.


Použít však můžeme i exotické tropické dřeviny, jako jsou masaranduba, bangkirai, ipe nebo třeba teak.

Jsou vysoce odolné, avšak též mnohem dražší. Sháníte obklad na sokl domu nebo např. Na vyžádání Vám rádi zašleme více informací podle Vašich konkrétních požadavků a představ přesně pro Váš projekt.


Skladom máme všetky obklady ako napríklad bridlicový obkla mramorový obklad domu, ale aj travertínový, gneis či kremenec. Tanval obkladový kámen na fasády, dlažba kolem domu, umělý kámen Tanvald Velmi praktické využití umělého kamene pak působí obložení soklu domu v oblastech s náročnými povětrnostními podmínkami, zejména v horských oblastech. Umělý kámen je minimálně nasákavý a velmi odolný. Vybírat můžeme i mezi exotickými dřevinami, za jejichž zajímavý vzle tvrdost i výrazně vyšší odolnost proti vlhku je však nutné zaplatit více peněz než v případě domácích dřevin.


Lícové zdivo sedí totiž přímo na základech domu. Ty však musí mít dostatečnou šířku. I tento typ soklu je bezúdržbový a má dlouhou životnost.


Pískem přidaným při výrobě získavají lícové cihly různé zbarvení, což umožňuje opravdu kreativní ozdobení fasády. Kamenný obklad má vynikající vlastnosti. Vstupní suroviny, ze kterých se kamenný obklad skládá jsou naprosto zdravotně nezávadné. Jedná se především o odlehčenený foukaný beton obohacen o další složky, díky kterým má finální výrobek výborné vlastnosti, ať už estetické nebo technické.


Velmi oblíbenými se stávají také sokly domů, ploty, opěrné zídky, sloupy domu , venkovní krb a samozřejmě garáž. Avšak každý den se setkáváme s novými nápady na obložení různých části domu nebo zahrady. Pro výběr dekoru je vhodné si pečlivě prohlédnout vzorník a fotogalerii.


Na fotografiích výše lze vidět obklad k obložení soklu domu z pravého ppřírodního kamene Natural Brown Strips, který byl dodán a realizován naší společností pro majitele rodinného domu v Berouně. Jako lepidlo i spárovací hmota slouží polyakrylátový tmel s minerální zrnitou vložkou, který zvýší celkovou odolnost obkladu.

Obklady objednáte a zakoupíte v eshopu. Ač to nemám potvrzeno vlastní zkušeností, prasklin a odpadávání soklového obkladu bych se - v případě lepení na doporučený podklad - nebál. Betonový obklad SG - Bv matném grafitovém provedení se stane dominantou vašeho bydlení.


Je zkonstruován z kvalitního lehčeného betonu, který věrně připomíná strukturu přírodního kamene. V případě použití nevhodného výrobku jako tepelné izolace soklu se pak často setkáváme s tím, že přilnavost polystyrenu pro takto těžký obklad není dostatečná a obklad se odtrhne či dokonce jako celek odpadne, jak je vidět na obr. Tehlový obklad je hodnotnou dekoráciou. Používa sa na celé steny v interiéri, alebo ich časti, aj ako obklad okolo krbu.


Prírodný vzhľad a teplé farby dodajú interiéru príjemnú atmosféru. Vzhledem ke své nepravidelné struktuře, která je tvořena příčně lámanými kusy kamene,. Nabízíme obklady do koupelny moderní, trendy i rustikální, klasické i atypické, designové i tradiční a cenově výhodné, standardní i luxusní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky