čtvrtek 24. ledna 2019

Dětské nafukovací atrakce

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Vyníkající dětská zábava pro letní období :) Jednoduchá instalace, ideální pro zahrady či parky (travnatý povrch). Nenáročné na skladování.


Doprava a obsluha v ceně.

Nafukovací atrakce pro firemní i soukromé oslavy. Pronájem zábavných, nafukovacích atrakcí. Zábavné nafukovací atrakce k pronájmu. Nabízíme Vám různé atrakce na pronájem a také dětské atrakce na zapůjčení na vaše oslavy a akce. Malé nafukovací skákací atrakce, které nepotřebují odborný dohled a obsluhu, vám zapůjčíme při osobním odběru u nás ve skladu včetně základního proškolení.


Hrad si odvezete, lehce postavíte a pak nám ho zase dovezete zpět. Bohatý výběr dětských atrakcí Vás čeká v naší rozsáhlé nabídce - skluzavka ve tvaru tygra, hasičského auta, nafukovací hrad včelka Mája, aktivní centra a mnoho dalších atrakcí. Nabídneme Vám také nejširší nabídku skákacích hradů na českém trhu.

Můžete zkusit skluzavku Parník či atrakce , kde si děti mohou porovnat své síly ( horolezecká stěna , dětské sumo ). Atrakce byly vyrobeny z kvalitních materiálů přímo pro naši firmu a dle našich požadavků. Jsme tedy jejich přímými a prvními majiteli. Atrakce jsou samozřejmě bezpečné, opatřené atesty a výrobními certifikáty a splňují všechny potřebné EU normy.


V zábavním nafukovacím centru se nachází nafukovací skluzavka , nafukovací prolézačky , překážková dráha a zároveň skákací hrad , skákací plocha. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Vyberte si z naší široké nabídky pronájmu nafukovacích atrakcí, párty stanů, sportovních her a zábavních. SLEVA PRO MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY.


Skákací hrad pro mateřské a základní školy za akční. Atrakce jsou vhodným doplňkem pro dny otevřených dveří, dětské koutky v obchodních domech, mikulašské či vánoční besídky v mateřských a základních školách, Dny dětí apod. Obchodní dům nabízející bazény, vířivky, nářadí, zahradní technika, sauny a mnoho dalších produktů. V této sekci najdete atrakce určené především dětem. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Nejsme zprostředkovatelé. Všechny atrakce i služby vlastníme, což zajišťuje stálou kvalitu a profesionalitu služeb. Hledáte atrakce pro Vaši soukromou akci, slavnosti města, pouť, firemní večírek, den dětí či jinou příležitost?

Pak jste správně právě u nás - v. Vaši akci, městské slavnosti, dětské dny a další! Náš sortiment: pouťové atrakce. Půjčovna skákacích hradů, nafukovacích atrakcí a jiných atrakcí pro děti nejen v Litvínově a okolí. Chodit po vodní hladině a přitom se nepotopit, tak to zažijete pouze s atrakcí aquazorbing nebo v našem aquarolleru. Mezi oblíbené dětské nafukovací atrakce patří nafukovací horolezecká stěna, nafukovací bludiště, obří šipky nebo nafukovací překážková dráha.


Dětské atrakce jsou vhodné pro dětský den, family day, firemní akce a roadshow. V Zámeckém parku v Ostrově se 21. Městská slavnost, která v letošním roce volně nahrazuje akce Den pro Ostrov a Klášterní slavnosti. Velice pěkně navžený model vodní atrakce. Skákaví, vodní skluzavka, vodní dělo, hrací plocha s míčky.


To vše v této jedné atrakci. Bez puštěné vody funguje stejně jako. Jednotlivé atrakce mají různou obtížnost a můžete je navštěvovat v libovolném pořadí.


Do všech aktivit se mohou zapojit i dospělí hráči. V poslední době se Svět atrakcí soustředí i na zábavnou produkci pro děti. Tyto internetové stránky používají soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky