pondělí 28. ledna 2019

Dracena zalévání

Dracena je pokojová rostlina, a proto jí vyhovuje normální pokojová teplota. Pozor, nedávejte ji tam, kde bývá v průběhu dne chladno (tedy pod stupňů Celsia) anebo naopak přílišné horko (nad stupňů). Její holý stonek nese růžici z úzkých listů, které jsou zbarvené podle druhu. Zalévání jakékoliv pokojové rostliny je nedílnou součástí péče o ni.


Zvláště pokud jde o dracaena , musí být s ní obzvlášť opatrná, protože.

Dracena si potrpí také na vlhký vzduch, pravidelně ji ale nezalévejte, aby neuhynula. Jak se starat o domácí dracaena: jak se voda dracen, jak trim, jak transplantovat dracaena. Dracaena - péče doma a pěstování.


Reprodukce dracaena, škůdců a chorob. Proč se dracaena stává žlutá a hnije, proč se dracen vyschne a spadne. Dobrý den chtěl bych se zeptat jak často mám zalévat palmu dracenu marginatu zalévám ji každý den ale kmen se zcvrkává.


Rostlina má kompaktní vzrůst, tmavě zelené listy mají na okraji nažloutlý pruh.

Dracena fragrans dracinec Dracena fragrans patri do nejvyssi kategorie. Nemyslim si, že by byla nějak náročná na pěstování. Interesuje me,da li ima neko zelju da se menjamo? Jsou to keře a stromy s tuhými střídavými listy, často nahloučenými na.


In the APG IV classification system , it is placed in the family Asparagaceae , subfamily Nolinoideae (formerly the family Ruscaceae). Domovem této pokojové rostliny jsou subtropické a tropické oblasti Asie a Afriky. Dračinec vyžaduje světlé stanoviště.


Udržujte zařízení vlhká na omak , ale ne příliš mokrý. Vyhněte se nechat to vyschnout , nebo trpí obdobím sucha , nebo to může začít vystavovat hnědé. Bylo prestižní mít tento strom doma nebo v kanceláři.


V podobě kokedamy pozvedne Váš interiér osvěžujícím nádechem exotiky. Bestellen Sie einfach und sicher im Onlineshop! Voda této rostliny je považována za tropickou Afriku a Asii, Kanárské ostrovy. Dracény vytvářejí dřevitý kmínek tak, že odumírají listy ze spodní části. Plánování dovolené s sebou přináší i otázku, jak se postarat o naše pokojové či balkonové květiny po dobu naší nepřítomnosti.


Bakteriální hniloba ovlivňuje listy, ale přispívá k šíření nemoci vysoké vlhkosti a častého zalévání.

Je třeba vědět, jak zachránit dracaena, pokud listy zbarvují na žluté a suché kvůli nemocem. Za prvé, pro prevenci, přidejte hnojivo fosfor a draslík. Dracena odrůdy Tricolor má zelené a červené pruhy oddělené žlutou barvou, což z něj dělá vypadat jako list zlatožluté barvy. Rozmanitost Colorama se liší širokými červenými pruhy, takže listy jako celek jsou červené.


Jak transplantovat dratsenuPéče dratsenu2. Video: jak pečovat o palmuKvětina dracaena - péče a. Z hlediska zalévání snese dracéna i kratší období sucha a nárazovou zálivku. V zimních měsících je však nutné zálivku omezit. Růst rostlin je pomalý, přesazujeme je, až když budou ze spodku květináče vykukovat kořeny. K přihnojování stačí tekuté hnojivo pro rostliny okrasné listem.


K zalévání se používá pouze měkká, odstátá voda pokojové teploty nejlépe teplá. Strom je charakteristický jedním nebo více kmeny, dorůstající až do 12m výšky zřídka i více, s korunou hustých tlustých listů, ve tvaru deštníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky