pondělí 28. ledna 2019

Dotace na dětská hřiště

Můžete získat dotaci na vybudování nového nebo rekonstrukci a modernizaci stávajícícho dětského, sportovního nebo jiného hřiště. Dotace na hřiště Publikováno dne 23. Program Oranžová hřiště podporuje výstavbu nebo rekonstrukci dětských a sportovních hřišť.


Program podpora regionů se zaměřuje na veřejně prospěšné. Dětská hřiště, workoutová hřiště, hřiště s fitness prvky ale také např. Každé dítě by mělo mít svůj koutek na hraní a dětská hřiště jsou k tomu určena.

Dětské hřiště umožní dítěti již v raném věku vyřádit se na skluzavkách a houpačkách. Naše dětská hřiště se vyrábějí z několika materiálu a kombinací. Mezi nejpoužívanější materiály patří například kovy, plasty a různé druhy dřevin. Hrádek hřiště postaví i bez dotace. Víceúčelové hřiště pro míčové hry vznikne uprostřed zahrady Centra volného času v Hrádku.


Na zahradě je možné život hmyzu pozorovat přímo v tzv. Na krmítku můžeme pozorovat ptáky. Přírodní zahrada je zkrátka skvělou otevřenou učebnou environmentální výchovy. Využívejte evropské dotace !

Pomůžeme vám s jejich získáním, od poradenství po administrativu. Přibude světelná signalizace na stykové křižovatce a železničním přejezdu. Našim klientům, kterými jsou především města, obce, školská zařízení, projektanti, stavební firmy ale také koncoví zákazníci, jsme schopni zabezpečit zakázku na dětská hřiště od prvotní konzultace, přes návrh projektu s 3D vizualizací, stavební úpravy, montáž, předání certifikovaného hřiště až po záruční a pozáruční servis. Titulní stránka ⁄ Sport ⁄ Dokumenty ⁄ Obecně platné ⁄ Metodická informace - dětská hřiště a tělocvičny Metodická informace - dětská hřiště a tělocvičny Metodická informace byla projednána PV MŠMT dne 13. Certifikovaná hřiště pro školky, školy, zahrady či parky.


Vyrábíme kvalitní vybavení dětských hřišť za skvělé ceny. Nově parkourové a workoutové. Na hřišti se bude scházet místní Klub maminek s předškolními dětmi a bude také využíváno dětmi z místního hasičského sboru, které na návsi trénují. U hřiště jsou umístěny lavičky pro rodiče a prarodiče, takže by se mělo stát centrem setkávání rodin s dětmi v obci, která dosud žádné kompletní dětské hřiště nemá. Současná moderní dětská hřiště by měla splňovat řadu náročných požadavků.


Důraz je stále více kladen na bezpečné herní prvky , kvalitní herní sestavy, atraktivitu hřiště jako celku a dodržování přísných bezpečnostních norem. Společnost GARANTA CZ a. EU i národních zdrojů, veřejné zakázky a výběrová řízení. Realizujeme dětská hřiště pro města, obce i další instituce jako jsou školy, obchodní centra či zábavné parky. Dodáváme veškeré vybavení dětských hřišť jako jsou dětské prolézačky , skluzavky, dětské houpačky, kolotoče , domečky či lanové pyramidy.


OSTRAVA - Městský obvod Poruba již v minulých letech přistoupil k razantní rekonstrukci stávajících, případně výstavbě zcela nových hřišť. Hřiště zajišťují kvalitní a zdravou zábavu pro děti. Navíc dětská hřiště děti prostě milují.

Pohodlný a snadný nákup. Zajímalo by mě kam jdou dotace na dětská hřiště. Nám ho tu slibují už pěkně dlouho a nic se neděje. Na vyčerpání dotace a zajištění rekonstrukce tedy měly do konce roku pouze několik měsíců. Modernizace stadionů, hřišť a dalších sportovních.


Na dětská hřiště můžete získat dotaci až do výše 1. Byl zrekonstruován objekt pro rekreaci, vybudována půjčovna sportovních potřeb, vybudováno dětské hřiště a další. Podpora zapojení dětí a mládeže do komunitního života v obci. Na hřiště můžete umístit skluzavky, prolézačky, houpačky, provazové žebříky, basketbalové koše a další herní nebo sportovní prvky.


Vždy se snažíme o individuální přístup ke každému zákazníkovi, snažíme se najít optimální, technické řešení dle jeho finančních možností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky