pátek 25. ledna 2019

Obdélníkový nafukovací bazén

Preisvergleich App zum Download! Malý a přesto velký obdélníkový bazén s rohovým protiskluzovým schodištěm, které minimálně ubírá plochu bazénu a zároveň plní funkci. Zahradní bazén nabízíme v obdélníkovém tvaru. Je vyroben z velmi pevného PVC materiálu s odolným vinylovým povrchem. Rodinný nafukovací bazén si zaručeně užije celá vaše rodina.


Výrobek je z testovaného masivního vinylu, výrobce dbá na kvalitu a dodržuje bezpečnostní normy na zpracování a použité materiály.

Prodáváme zahradní bazény Intex, Bestway, GRE, Tereza. Nadzemní bazény mají zejména tyto výhody snadná a rychlá montáž bez nutnosti větších. S nafukovacím bazénem si vaše dítě bude užívat horké letní dny, můžete ho velmi jednoduše nafouknout a postavit téměř kdekoli. Bazén má pohodlné nafukovací dno. Po obdržení Vaší objednávky například na nafukovací bazén Vás budou obratem kontaktovat naši prodejní specialisté, aby dokončili Vaši objednávku.


Dodáváme solární a krycí plachty na bazén. Plachty na bazén dodáváme v různých tvarech a velikostech. Integrovaný ventil pro regulaci vypouštění pomocí zahradní hadice.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!

V balení dostanete také schůdky i podkladovou a krycí plachtu. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Podle výrobce byste měli bazén postavit za minut.


Hlavní nevýhodou je vysoká pořizovací cena. Je potřeba cca jednou za tři dny trochu dofouknout a obrázky jsou již trochu vyšisované. Spodní varhánky mají někde dírku, nehledali jsem ji, nevadilo nám to. Krásný rodinný nafukovací bazén ve tvaru obdelníku, ve kterém užijete v horkých letních dnech spoustu zábavy a příjemného osvěžení.


Velikost bazénku přibližně 305×183×cm. Vyrobeno z testovaného masivního vinylu. Svůj dětský bazén si zaslouží i ti nejmenší plavci i neplavci. Dětské nafukovací bazény u. Alle Produktinformationen anzeigen.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Nafukovací dětský obdélníkový bazén. Na dětský bazén basketball poskytujeme záruku v délce měsíců. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.


Rozmery výrobku sú vo vyfúknutom stave.

Tento bazén je dostatečně velký na zajištění zábavy pro celou rodinu. Pohodlné kraje bazénu vám. Obdélníkový (7) Zobrazit více. Používáním těchto stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.


Povrch okolo bazénu je řešen bezúdržbovým umělým dřevem. Vířivý bazén Pure Spa JetBubble Deluxe Přenosný nafukovací vířivý bazén pro každého. Nová generace vířivých bazénů! Užijte si perfektní rodinnou pohodu v tomto vířivém bazénu!


Vysoce pevný třikrát laminovaný vinyl ve spojení s patentovanou konstruk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky