čtvrtek 24. ledna 2019

Plavecký bazén praha letňany

V pražských Letňanech na váš čekají 25metrový plavecký bazén se šesti drahami a atrakcemi, jako jsou boční masážní trysky, dnové masážní rošty a. AQUACENTRUM LETŇANY LAGOON. Aquaparky, bazény Aquavidea. Využít se dají nejen tři plavecké.


Plavecký stadion Podolí (m). V areálu se nachází velký bazén.

Ti starší, kterým je bazén malý, pilují svůj plavecký styl v hotelu DUO. Den jsme si v bazéně užili maximálně. Toto je přehledný, pravidelně aktualizovaný seznam veřejných krytých i venkovních bazénů a veřejných koupališť v hlavním městě Praze.


Chcete si u nás zaplavat? Volné dráhy zjistíte v ROZPISECH PLAVÁNÍ. Přehled krytých bazénů, venkovních bazénů, aquaparků a koupališť v Praze.


Udržet pozornost zákazníků a docílit pravidelnou návštěvnost vyžaduje po provozovateli investovat do nových aktivit a vytvářet tzv. Data nenalezena - Košík je prázdný.

Krytý plavecký bazén je opatřen bezbariérovým přístupem. Praha : Nejlepší pražské kryté bazény a aquaparky. Provozní doba : Každý den, ale tak proměnlivá, že bude nejlepší, když si ji najdete zde. Vedle 25metrového bazénu zde naleznete celou řadu atrakcí, například m dlouhý tobogán, zábavný bazének s masážními chrliči a tzv. Areálu dominuje m dlouhý plavecký bazén se šesti drahami, přičemž dvě z nich jsou určeny pro kondiční plavání.


Technologie provozu a úpravy vody je koncipována dle nejmodernějších požadavků včetně bezpečnostních hledisek a bezbariérového přístupu do celého objektu. Fitness-posilovna - rozloha 2m strojeTechnogym, Stairmaster aerobik - stanovišť , prodej výživy a tvorba individuálních tréninkových programů. Nový kurz plavání pro rodiče s dětmi bude začíná v úterý 10. Krytý bazén v Priessnitzových lázních je součástí lázeňského domu V. Ve sportovním centru Letňany LAGOON, Tupolevova ul. Moderní sportovní centrum nabízí.


Praha - Letňany (vedle nákupního centra Tesco). Provozovatelem areálu je společnost MONTSERVIS PRAHA , a. Kurzy plavání probíhají v několika veřejných bazénech v Praze. V bazénu sportovního centra Letňany LAGOON probíhají kurzy plavání pro rodiče s dětmi od měsíců do let, plavání miminek od 6. V pražských Kobylisích najdete dva bazény - 4metrů dlouhý plavecký bazén s jednou dráhou pro kondiční plavání a dětské brouzdaliště s vodním.


Letní zvýhodněné vstupné.

Relaxační centrum Infinit. Veřejná doprava je zajišťována. Odpočiňte si po náročném dni stráveném prací nebo prohlídkami města u bazénu , v sauně, na bowlingu nebo v posilovně ve Sportcentru Hotelu Duo v Praze. Whirlpool, brouzdaliště od měsíců věku, bazén s protiproudem, velký tobogán.


Pro návštěvníky je připraven metrů dlouhý plavecký bazén a mezi hlavní atrakce aqvaparku se řadí zábavné a masážní bazény. Samozřejmostí je tobogán, který dominuje délkou metrů. Malé děti nepřijdou zkrátka, protože Aquacentrum Lagoon Letňany nabízí brouzdaliště. Připravena je pro zábavu také trampolína.


Součástí bazénové haly je i masážní bazén pro osob s masážní deskou umístěnou na dně bazénku, bočními masážními tryskami a masážními lůžky s teplotou vody stupňů, dále pak dětské brouzdaliště s malou skluzavkou o teplotě stupňů a zábavný bazének s masážními tryskami, rošty, chrliči vody a malou divokou řekou o teplotě stupňů. Vás seznámili s obsahem činnosti. Vstupenka platí i pro bazén uvnitř a nakonec čas od času na živé sledování závodů konaných na stadionu.


Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky