pondělí 28. ledna 2019

Ovládání garážových vrat

Ovládání pro křídlová vrata, posuvné brány, garážová vrata i pro ovládání vjezdových křídlových bran a branek - to vše na dálkové ovládání. Zahoďte klíče, GSM mobilem ovládáte posuvná vrata, křídlové a samonosné brány , vjezdové závory a výsuvné sloupky , dále garážová a průmyslová vrata. Nový systém ovládání stínící techniky a garážových vrat. Nejjednodušší způsob ovládání domácnosti z kanceláře, z dovolené… zkrátka odkudkoli. Dálkové ovládání garážových vrat a vjezdových bran.


Jaké existují možnosti dálkového ovládání garážových vrat a vjezdových bran? Jaké jsou jejich výhody a nevýhody? Je moderní ovládání vrat bezpečné?


Doby, kdy se garážová vrata nebo vjezdové brány otevíraly na klasický klíč, jsou dávno pryč. Ruční ovládání u velkých garážových vrat je řešeno pomocí řetězové převodovky s redukcí 4:1. Díky tomu je ovládání vrat velmi komfortní, otevřete je bez vynaložené velké fyzické síly. Zpracování: pozinkovaná ocel, řetězová kladka s nepřímým převodem.


Efektivní výroba garážových vrat nám umožňuje udržet nízkou cenu. Rychlá dodávka i montáž Nová garážová vrata vám namontujeme do dnů od objednávky. Máme i univerzální dálkové ovladače v jednokanálovém provedení.


Bezpečnější jsou ale ovládače vrat s plovoucím kódem. Dle použití ovládačů rozdělujeme ovládače na ovládače na. K vratům nabízíme ruční nebo automatické ovládání s širokým příslušenstvím. Vše, od objednání, přes komunikaci dispečinku, montáž, až po vlastní předání proběhlo profesionálně. Vše co se dohodlo, bylo dodrženo.


Standardní výbavou všech pohonů garážových vrat je nové dálkové ovládání BiSecur. Inovativní dálkové ovládání BiSecur Hörmann s dotazováním na stav přesvědčuje jedinečnými komfortními a bezpečnostními funkcemi a dálkovými ovladači s exkluzivním designem a vysokým leskem. Již pátá generace pohonů garážových vrat od firmy Marantec odpovídá všem moderním požadavkům na pohony garážových vrat. Garážová vrata ALUKON jsou vybavovány nejmodernějšími pohony. Zavírání a otvírání garážových vrat dálkovým ovládáním je z auta velmi pohodlné.


S pohony garážových vrat Hörmann máte stále volnou jízdu, neboť otevřete garážová vrata i vjezdovou bránu rychle, pohodlně a bezpečně ručním vysílačem z auta. Komfortním a rychlým pohonem SupraMatic, cenově výhodným pohonem ProMatic a ProMatic Akku, což je pohon pro garáže bez připojení elektřiny, nabízí Hörmann inovační techniku pohonů. Pohony skládacích vrat. Lamely rolovacích vrat se navíjejí na hřídel umístěnou nad vraty.


Námi dodávaná garážová vrata vynikají kvalitním zpracováním, nízkou hlučností a dokonalým využitím místa. Nabízená garážová vrata jsou spolehlivá a bezpečná. Konfigurátor garážových vrat Hliníkové systémy Garážová a průmyslová vrata.


Pojmem pohony vrat a pohony bran označujeme elektromechanická zařízení sloužící k ovládání garážových a průmyslových vrat, posuvných a křídlových bran. Markýzy – samonosné markýzy, markýzy s nosným profilem. Pro výměnu garážových vrat za nová bez stavebních úprav a zednických prací. Pro výměnu starých vrat za sekční vrata bez bourání zárubní a zapravování stěn.


Jedná se o cenově nejdostupnější automatizaci brány pohonem. Závory závora slouží k zamezení vjezdu neoprávněných vozidel na pozemek nebo komunikaci. Závory se rozlišují hlavně podle délky ramene (ráhna).


Závoru lze opatřit přístupovým systémem a také velkým množstvím doplňků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky