čtvrtek 31. ledna 2019

Povijnice

Tato původem tropická liána pochází z Mexika. U nás ji tedy spálí první mráz, pěstuje se jako letnička. Stonek má chlupatý, ovíjivý, až metry dlouhý. Může mít fialové, modré, růžové a bílé květy. Die Abkürzung POV hat verschiedene Bedeutungen.


Point of View Shot“ – zu deutsch: Blickpunkt oder Sichtweise. Bei der Erklärung dessen, was POV heißt, müsst ihr von den verschiedenen Blickpunkten beim Fotografieren oder Filmen ausgehen. Více o ní se dozvíte v našem článku. Pokud se smíříte s tím, že bude mít květy pouze fialové, nemusíte se o další pěstování příliš starat. Sie sind nicht angemeldet.


This video is unavailable. Letničky jako popínavé rostliny Letničky jako popínavé rostliny K popnutí plotů, zakrytí zdí a pergol se z letniček nejčastěji používá povijnice a hrachor vonný. U otužilejších odrůd se semeno vysévá počátkem května, u citlivějších se vysazují. Povijnici nachovou (Ipomoea Purpurea) Vám ze srdce doporučujeme. Mexičtí indiáni před evropskými conquistadory ukryli nejen psilocybinové houby a šalvěj divotvornou, ale také popínavé rostliny s psychoaktivními semeny.


Tato tropická, popínavá rostlina je atraktivní hlavně kvůli svému bohatému květenství a. Sazenice batátů (Ipomoea batatas, česky povijnice jedlá) se dají sehnat prý už u nás, měli by je mít v zahradnictví Kruh (za 69Kč) a v některých kamenných zahradnictví. Ale prý se dají vypěstovat i ze zakoupené hlízy, pokud nebyla chemicky ošetřena či upravena proti klíčení. Nakupujte za trvale nejnižší ceny v prodejnách nebo v e-shopu.


Nabízíme vše pro dům, byt, zahradu i dílnu. Haiti do Evropy, odkud se následně rozšířila do celého světa. V hlíze povíjnice jedlé jsou. Listy povijnice jedlé jsou srdčité, střelovité nebo dlanitodílné. Květy mají zvonkovitě nálevkovitou bílou až purpurovou korunu.


Zajímavosti ze světa rostlin. Katalog rostlin s vyhledáváním jednotlivých druhů. Rezervace, chráněná území a jiné významné botanické lokality. Známá taky jako sladká brambora.


Povíjnice kvete květy různě modrých. Kořenové hlízy této tropické rostliny jsou známé jako batáty neboli sladké brambory. Krom velmi dekorativních, barevných listů nabízí i kořenové hlízy-sladké brambory, chcete-li batáty.


Povijnice batátová (Ipomoea batatas) patří do čeledi svlačcovité. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Found sentences matching phrase povijnice batátová. Translation memories are created by human, but computer aligne which might.


Osiva a semínka) Hodnocení produktu:. Květy se zavírají ve velkých vedrech a před deštěm. Popínavá letnička k prorůstání pergol. Vyžaduje plné slunce a vydatnou zálivku.


Pěstujeme ji na místech před větrem chráněných. Popis: STANOVIŠTĚ : slunné - polostinné. POUŽITÍ : záhony, sesazované nádoby, závěsy. PŘEDNOSTI : letnička s dekorativním listem.


Batáty neboli sladké brambory jsou kořenové hlízy tropické rostliny známé pod názvem povijnice batátová (Ipomoea batatas) či jedlá. Je nám líto, ale toto zboží už nemáme v nabídce. Doporučujeme navštívit kategorii Květinové truhlíky.


Snad tam pro vás budeme mít vhodné zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky