pondělí 21. ledna 2019

Elektrická rotační sekačka

Sicher durch den Winter. Testsieger und erzielte den Bestwert. Elektrická sekačka, která je ideálním řešením pro malé zahrady. Váš pozemek tak bude stále jako ze žurnálu.


Pojezd Stroje vybavené pojezdem mají vlastní převodovku, která zajišťuje samočinný pohyb stroje.

Základ tvoří rám s madlem, kola, elektromotor, sekací nůž a regulační prvky. Osazena je velice výkonným asynchronním motorem s kotvou nakrátko, jehož. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí.


Sekačka nabízí možnost Edge cutting – pohodlného sečení podél plotů a zdí. Výška sekání se nastavuje centrálně. Sekačka je vhodná pro sečení ploch do cca 7m Bez pojezdu.


Do vašich zahrádek vám bude bohatě stačit elektrická sekačka. Preisvergleich App zum Download!

Krásně pěstěným a udržovaným trávníkem by se chtěl pochlubit asi každý. Zda klasickou nebo například strunovou, to záleží na velikosti vašeho pozemku, terénu a dalších faktorech. Abyste však takovým trávníkem mohli pyšnit, je nutné se o něj starat a pravidelně udržovat. Pokud máte malou zahrádku s trávníkem, rozhodně jsou pro vás tou pravou volbou elektrické sekačky.


Jsou vhodné také na chaty nebo chalupy, kde je elektrický proud. V nabídce máme benzínové, elektrické i Aku sekačky od výrobců GGP, WOLF-Garten. Kvalitní trávník nevyžaduje drahou ani složitou sekačku, ale především pravidelnou péči. Jednoduchá elektrická sekačka se silným a tichým motorem je ideálním pomocníkem pro malé zahrádky.


Perfektně se totiž postará o to, že váš trávník bude stále jako ze žurnálu. Popis Cenově dostupná elektrická sekačka. Komfortní obloukový bezpečnostní spínač s odlehčovačem kabelu. Speciální nůž EdgeMax umožňuje sekání u okrajů trávníku. Elektrické sekačky mohou být rotační, strunové nebo vřetenové.


Obratná, lehká a napájená energií z akumulátoru – pro flexibilní péči o malé travnaté plochy. Tyto elektrické sekačky jsou z většiny osazeny i sběrným košem na posekanou trávu. Výkonější sekačky jsou rotační sekačky benzínové.


Výkonnější sekačky jsou rotační sekačky benzínové.

V porovnání elektrických sekaček dopadla nejlépe AL-KO Comfort E. Tahle rotační sekačka zvládne funkce v jednosečení, zachytávání a mulčování. Vyhledejte si příslušenství k vašemu zařízení. Oceníte kvalitní zpracování, rychlé nastavení výšky sečení i madlo pro snadné přenášení.


Centrální nastavení výšky sečení. Středně silná elektrická rotační sekačka na středně velké zahrady. U této sekačky je sběrný koš o objemu litrů. Toužíte po perfektně zastřiženém trávníku? Nechcete se dřít s těžkou sekačkou?


Tato sekačka s výkonným motorem Powerdrive je perfektním pomocníkem přesně pro vás! Sběrný koš Hlavní výhody - jednoduchá údržba - snadno ovladatelná - centrální nastavení výšky - žádné přívodní kabely - zádné složité startování - tichý provoz - bez emisí a. Rotační benzínové sekačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky