úterý 22. ledna 2019

Závěsný květináč na zeď

Sháníte závěsný květináč? Vyberte si venkovní nebo vnitřní obal na květináč. Hodí se do pokoje, na balkon či terasu. Máme proutěné, skleněné, na řetězu i samozavlažovací závěsné květináče. Závěsné květináče využijete na bylinky a na popínavé rostliny v bytě.


Závěsný květináč na zeď je prostorově úsporný a ideální pro pěstování okrasných květin, zeleniny či bylinek. Je určen k zavěšení na zeď nebo na plot. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Květináč závěsný kusy.


Velmi hezký dekorativní závěsný květináč vhodný do bytu i na zahradu - Praktické vystlání igelitem pro přímou sadbu květin - Vyrobeno z přírodního. Pro Pot Wall 1 závěsný květináč na zeď se dvanácti kapsami a celkovém objemu 24l. Materiál:Břízové proutí , vyloženo hrubou folií. Barva: Přírodní Ruční práce.


Vám zpříjemní prostředí nejen v kuchyni, ale i na terase. Keramický květináč ze šamotové hlíny, uvnitř glazovaný, zdobený sklem. Můžete si v něm nejen květiny pověsit na zahradu, terasu i domů. Je vyroben z kvalitního a odolného plastu a je opatřen otvorem umožňující jeho zavěšení na zeď.


Ručně vyráběná keramika z dílny na Statku Bernard. Vyrábíme užitkovou keramiku v podobě hrněčků, stolních setů či čísel na dům, ozdobnou keramiku i keramiku na zakázku. Zboží skladem odesíláme následující pracovní den. Zkuste i Vy originální závěsný květináč na balkon i do bytu.


Koncept závěsných květináčů je oblíbený a léty prověřený u našich zákazníků. Samolepky na zeď Vázy Zrcadla. Kč Bílý závěsný květináč z vrbové.


Kč Sada černých závěsných želez. Držák na závěsný květináč Praktický držák na květináč. Držák má kovovou konstrukci potaženou černým plastem vhodný na zavěšení na balkon, zeď u domu atd. Spolehněte se na nás, jako na tradičního dodavatele zahradnických potřeb, a objednejte si u nás také plastové vázy vhodné pro vnitřní i venkovní použití nebo klasické plastové truhlíky. Do vyprodání všech položek.


Ve variantě velký (XL) a střední (S). Přibližné rozměry: Jedinečný e-shop tradičních i. Neobvyklý květináč oživí každý interiér i exteriér. Na stěně v interiéru nemusí viset jen obrazy či fotky. Kus života tam vnesou i designové závěsné květináče, které ručně vyrábím z pratelného papíru. Ukotvení květináče na zeď je velmi snadné.


Fungují jako obaly pro klasické květináče. Vnitřní průměr je 1cm. Krásná vychytávka pro umístění květináče na stěnu. Vytvořte si svou zelenou stěnu doma či na zahradě. Závěsný koš na květináč je vyrobený z kovu a dodáváme jej v bílé barvě, která se hodí do každého prostředí.


Rameno na připevnění ke zdi je součástí dodávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky