pondělí 28. ledna 2019

Koupaliště jihlava

V areálu koupaliště je návštěvníkům k dispozici občerstvení s posezením pod pergolou. Můžete si zde zakoupit vychlazené limonády, zmrzlinu, hranolky. Vysočina - koupání, plavby lodí a vodní sporty Jihlava 15. Redakce Druh zábavy: venkovní a vnitřní aquapark, wellness, dětská brouzdaliště.


Kapacita krytého koupaliště je 2osob.

Venkovní část areálu se skládá ze systému letních bazénů, které jsou v provozu pouze v letní sezóně. Součástí venkovního areálu jsou hřiště pro plážový volejbal a víceúčelové hřiště s umělým povrchem na tenis, nohejbal a volejbal. Koupaliště se nachází na východním okraji obce.


Ve vrchní části areálu je k dispozici sezonní turistická ubytovna. Ve vstupní části je bufet s letní zahrádkou, otevřený po celou dobu provozu koupaliště, které je otevřené od 1. Nicméně ze samého centra města je to necelého půl kilometru cesty. Není tedy žádný problém dojít sem pohodlně pěšky nebo dojet na kole.

Na nejmenší děti čeká brouzdaliště s maximálně centimetry vody. V plavecké části dosahuje hloubka metru. Středověkým předchůdcem koupališť byly.


Archiv Podobné SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s. Do areálu koupaliště je možné vstoupit pouze pomocí vstupního čipového náramku. Na vstup do venkovní části. Vodní ráj se skládá ze dvou částí, a to vnitřní a venkovní.


Nacházíme se v malebném údolí řeky Jihlavy na východním okraji obce. V areálu je k dostání občerstvení, nechybí šatny, umývárny s teplou vodou a WC. Okolo je rozlehlá travnatá.


Upozornění pro návštěvníky sauny Vířivé vany jsou z technických důvodů mimo provoz. Koupat se dá v mnoha rybnících, které jsou mírně upraveny, ale mnohá města pro své obyvatele v posledních letech otevřela rozsáhlé venkovní bazény se spoustou atrakcí. Muzeum Vysočiny Jihlava Muzea a historie V samém centru Jihlavy na Masarykově náměstí má hned ve třech historických budovách domov největší muzeum v kraji. Na koupališti se nevybírá vstupné!


Před koupalištěm je nové parkoviště a zcela nový sportovní areál hlavně pak tenisové kurty. V areálu se nachází velký bazén, který se dělí na plaveckou část (o délce metrů) a relaxační část.

V ní je k dispozici četné množství atrakcí – skluzavka, vodní chrliče, perličková masážní lůžka, boční masážní trysky a divoká řeka. Na děti tu pak čeká dětské brouzdaliště se skluzavkou a speciální atrakcí zvanou Pumpa. Každé ráno si obsluha koupaliště v Lukách nad Jihlavou musí vyhradit pár desítek minut navíc.


Je třeba srolovat speciální termoizolační fólii. Ty nabízí svým návštěvníkům slušný komfort v podobě teplé čisté vody, ale také mnoha dalších aktivit s vodou spojených. Havlíčkova 2 Jihlava Čtyřhvězdičkový EA Business Hotel Jihlava, umístěný v bývalé výrobně tabáku z 19. Hotel poskytuje kromě nadstandardního ubytování také plně technicky vybavený konferenční sál.


Koupání, koupaliště, aquaparky, rybníky, vodní nádrže a další možnosti, kde se můžete v České republice vykoupat. Jihlavě, cca 5metrů od Masarykova náměstí. Pokladna je otevřena jen v případě příznivého počasí. OTEVÍRACÍ DOBA LETNÍHO KOUPALIŠTĚ ČERVENEC - SRPEN OTEVÍRACÍ DOBA SE MŮŽE MĚNIT DLE POČASÍ.


HODIN AKTUÁLNÍ INFORMACE NA TEL. V objektu se nachází malý a velký bazén, tobogán. Provozujeme letní koupaliště. K dispozici je bezplatné připojení na Wi-Fi. Při příjezdu od Jihlavy přejedete za hasičskou zbrojnicí most a těsně za ním odbočíte doprava.


Odtud už je areál koupaliště na dohled. Zjistěte, co se aktuálně děje na místě. Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky