pondělí 21. ledna 2019

Mořská sůl do bazénu

Top-Trends, exklusives Design, beste Qualität. Auswahl Boska Käsefondues. V naší nabídce si můžete vybrat mezi kvalitní italskou mořskou solí z evropských moří o velikosti zrna až mm bez obsahu jodidů, znečišťujících látek a dalších nežádoucích prvků.


Je určena pro doplňování soli ve formě chloridu sodného (NaCl) do bazénové vody. Mám kruhový bazen 6m x,9 písková filtrace. Někdo mi radil (se stejným bazénem), že si koupil 5kg této soli, vsype to do bazénu a je.


Těžko se dá hodnotit sůl , která se nasype do bazénu a tam se rozpustí. Předpokládám, že v pytlích byla skutečně sůl , která byla na pytlích popsaná. Nic víc k tomu nemohu říct. Sůl do bazénu a změkčovačů. V této kategorii si můžete vybrat z kompletní nabídky různých druhů vysoce kvalitních solí, ať již potřebujete mořskou sůl do bazénu, tabletovou sůl, vysokoprocentní sůl do bazénu nebo posypovou sůl pro zimní sezónu.


Všechny naše produkty pocházejí ze zemí EU. Jedná se o vysoce čistou sůl v potravinářské kvalitě, která prošla v průběhu. Pro účinnou dezinfekci je třeba použít salinizační jednotku.


Sůl lze použít i do bazénu bez těchto jednotek pro tzv. V procesu úpravy prošla rekrystalizací při 2°C, což zaručuje vysokou čistotu a špičkovou kvalitu. Výrobce soli firma CIS (Compagnia Italiana Sali) se zabývá také výrobou vysoce kvalitních solí pro potravinářství a domácnost.


Tato sůl pochází přímo z moře. Rovněž lze sůl použít pro vytvoření přírodně slané mořské vody ve Vašem jezírku či bazénu. Sůl je zbavená všech nečistot, které by mohly ovlivnit. Vhodná pro všechny typy salinizačních jednotek (solinátory - chlorinátory - vyvíječe chlóru).


Vysokoprocentní mořská sůl bez příměsí a nečistot. Mořská přírodní sůl do všech typů bazénů. Pomocí speciálního bazénového zařízení tzv. Doporučujeme dodržet dávkování soli dle návodu k použití solinátoru.


Käsezubehör in Premium-Qualität. Mořskou sůl do bazénu lze s úspěchem také použít pro přípravu domácích solných relaxačních koupelí ve vaně. Sůl je určená k přípravě roztoku z mořské vody např. Doporučená koncentrace obvykle (25kg na m³) při podmínce používání solonizační jednotky (solinátoru). Při koncentraci roztoku 3- jsou známé konzervační vlastnosti soli, a proto může být použita jako náhrada chemických přípravků pro údržbu vody bez solonizační jednotky.


Koupel v mořské soli napomáhá k dokonalému uvolnění, zmírňuje stres a podporuje detoxikaci těla. Pro správné fungování dezinfekce je doporučená koncentrace soli v bazénu. Bazénová chemie) Hodnocení produktu:. Naše mořská sůl je čištěna při 220°C a zbavena tak všech. Někdo dává do bazénu sůl , aby se voda rychle nekazila.


Nechci tam dávat nějakou šílenou chemii, tak bych chtěla taky zkusit sůl. Kvalitní mořská sůl do bazénu. U nás najdete kompletní nabídku všech potřeb , příslušenství a chemie do bazénu.


UPOZORNĚNÍ : Na mořskou bazénovou sůl se nevztahuje doprava zdarma. Ke každému balení 25kg je účtováno 10-Kč přepravné. Možnost osobního vyzvednutí na naší provozovně. Jedná se o špičkový portugalsky výrobek, který je často označován za biosůl.


Nevíte, kde se vám dostane mořská sůl v dobrém balení, ale i tak za výhodnou cenu? Měli byste určitě vyzkoušet naši nabídku, protože v našem sortimentu naleznete mnoho zajímavých nabídek na mořskou sůl do bazénu. Produkt je skladem u Vás za dny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky