středa 23. ledna 2019

Křovinořez hlava

Strunová žací hlava pro křovinořez (vyžínač) STIHL FS 3 FS 4 průměr struny: mm, typ struny: ozubená speciální strunová žací hlava pro plošné sečení hlava je vybavena dvěma (čtyřmi) speciálními. Jak správně postupovat když si potřebuji vybrat křovinořez ? Doporučujeme se nejprve zamyslet nad četností použití a velikostí sečené plochy. Křovinořez benzínový, 52ccm, 2. Kovová strunová hlava na křovinořez MAR-POL 1Kč NET 10.

Motorový křovinořez se záběrem nožů 25cm a záběrem struny 43cm. Motor o objemu 52cm Dělitelná hřídel. Mezi doplňkové příslušenství patří i praktický popruh. Náročný uživatel ocení ergonomické zpracování a vysokou kvalitu vstupních materiálů z kterých je křovinořez vyroben. Pomůže i při sečení vyšších rostlin.


Hmotnost křovinořezu je kg. Vnitřek hlavy křovinořezu vyplňuje cívka se strunou.

Unikátní uchycení cívky v hlavě umožňuje poloautomatické vysunování vyžínací struny, což. HECHT 1HECHT 1je motorový farmářský křovinořez. Hitachi Excelentní poměr síla-hmotnost.


Součástí stroje je strunová hlava , kovový kotouč a popruh. Vhodný do domácnosti i pro komerční použití- hodin, dní v týdnu. Pro profesionály, kteří žádají lehký stroj o. Ergonomicky tvarovaná madla zajistí bezpečné a pohodlné držení. Profesionální křovinořez najde uplatnění pro práci v nepřístupném terénu, extrémních podmínkách a bez problému pokosí i mladé stromky. Velký žací výkon díky kW, snadno vyměnitelný vzduchový filtr.


FS 2je dodáván v základní výbavě s. Universální kryt plastový,vhodný pro většinu druhů křovinořezu. Velmi užitečný je křovinořez i při sečení svažitých pozemků, které již ani tradiční sekačkou sekat nejdou. Plně automatická žací hlava se žacími strunami pro dokončovací práce u překážek, jako jsou zdi, schodiště nebo obruby záhonů a pro práce na větších plochách.


Použití jen se speciálním ochranným krytem nebo univerzálním ochranným krytem. AutoCut C 6-pro křovinořez – Skladem Poloautomatická vyžínací hlava se žacími strunami pro dokončovací.

DEMON v ČESKÉ REPUBLICE! Pro tuto značku zajišťujeme odborný servis a technické poradenství, držíme plnou záruku 24měsíců, záruční a pozáruční servis. Medzi doplnkové príslušenstvo patrí aj praktický popruh. Jednoduché navinutí struny do praktických strunových hlav ama. Sestava: křovinořez , ozubený list, nůžky na živé ploty, pila na prořezání větví, dvojitá strunová hlava.


Pro Jeřábka znamená řetěz hlavně časovou výhodu. Hlava stojí patnáct stovek, což není málo, ale když v tomto terénu použiji strunu, je za chvíli pryč. Benzínový hřídelový křovinořez s objemem motoru ccm, poloautomatická strunová hlava a 3-zubý žací nůž. Dvoustrunná žací hlava s kovovým trnem. Kvalitní křovinořez by tak neměl zvládat pouze kosení trávy, i když to je většinou to hlavní proč křovinořez kupujeme.


Při výběru křovinořezu se proto zaměřme na co jej použijeme. Strunová hlava je nezbytná pro správnou funkci strunové sekačky. Vybírejte levné a spolehlivé strunové hlavy na Kasumexu.


V náročném terénu a především všude tam, kde nelze použít zahradní sekačky, jsou vyžínače a křovinořezy STIHL ve svém živlu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky