středa 30. ledna 2019

Plachta na zahradní altán

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!

Heute Reduziert Und Heiß Begehrt. Zaručujeme Vám špičkovou kvalitu našich zahradních nůžkových stanů, altánů a pavilonů. Chcete se přesvědčit o kvalitě našich výrobků? Přijeďte si prohlédnout i sestavit vybraný stan, altán nebo pavilon do naší kamenné prodejny na adrese Záhumenní V. Pergola je vhodná pro rodinné setkání i relaxaci po náročném dni. V našem portfoliu si můžete vybrat zahradní pergoly Happy Green, zahradní pergoly HI nebo třeba V-GARDEN.


Pořiďte si na svůj zahradní altán nebo pergolu kvalitní plachtu z pvc, která odolá nepřízni počasí a zahradní přístřešek promění v místo relaxu, i když počasí zrovna nepřeje. Ty nejlepší zahradní altány a stany si vyberete u nás.

Rychle, pohodlně a na jednom místě. Samostatná náhradní plachta na střechu pro zahradní altán nepromokavá výrobce MaM obchody MMO. Altánok má kovovú konštrukciu, zelenú farbu strechy a na nohách zelenobiele pruhy.


Altán vhodný na venkovní akce jako. Skládací altán: Víceúčelovost a snadná montáž Jestliže tedy hledáte nějaký víceúčelový přístřešek , plachtový skládací altán je skvělou volbou. Můžete jej rozložit pouze při určitých příležitostech, nebo naopak postavit vždy tam, kde právě potřebujete.


NAHRADNI-STRECHA (nepromokavá zelená) zatím nikdo neohodnotil. Zahradni in Karlsbad reservieren. Náhradní plachta na zahradní altán x 30. S rozměry přibližně 3xm nabízí dostatek využitelného prostoru.


Rozměr altánu: x Altány se šijí pouze od září do prosince. Dodací lhůta září až únor. Stínící zahradní plachta TROJÚHELNÍK 6m Praktická stínící plachta o velikosti 6x6x6m je skvělou alternativou slunečníku. Díky svému jednoduchému, ale praktickému designu bude vypadat skvěle, jak v moderním, tak v rustikálním stylu. Krycí plachta na pískoviště je odolná povětrnostním vlivům, mrazuvzdorná a UV stabilní.


Přístřešek, který vás ochrání před žhnoucím sluncem. Kryté posezení, které ochrání před deštěm.

Vyrábí se z různých materiálů, nejčastěji ze dřeva nebo z hliníkových konstrukcí. Plachty, tkaniny, ochranné sítě, plachtovina, nůžkové stany Plachty s oky, plachty na auta (autoplachty), plachty na bazén, stínící sítě, reklamní stany, plachtovina. Ochranná plachta na záhradný nábytok 160x78cm.


Ať už plánujete zahradní oslavu nebo si chcete si přibalit skladné stínidlo na dovolenou či se jen pohodlně. Tak se ptám kde jí má sehnat. K altánu je možné přikoupit také bočnice.


Barva:plachta bílákonstrukce bíláMateriál:1g polyethylenkonstrukce kovRozměry:Šířka: mHloubka: mVýška: mHmotnost:kgDodáváno v demontu. Skládací altán : Víceúčelovost a snadná montáž Jestliže tedy hledáte nějaký víceúčelový přístřešek , plachtový skládací altán je skvělou volbou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky