čtvrtek 6. června 2019

Laminatova skluzavka

Laminátová skluzavka včetně schůdků je dodávána ve čtyřech barvách (zelená, červená, žlutá, modrá), uveďte do poznámky v objednávce. Pokud požadujete připevnění dvěma šrouby do podlahy, je nutno tento požadavek napsat do poznámky v objednávce. Laminátové a plastové skluzavky pro veřejný i soukromý sektor v různých délkách. Krátká skluzavka má autodráhu.


Skluzavka je základem každého dětské hřiště.

Laminátové skluzavky na zahradu jsou velmi oblíbeným produktem z našeho eshopu a nejvíce preferujete dětské klouzačky červené. Děti mají rády pohyb, o tom není pochyb. Nechte je zažít vzrušující rychlost, naučit se důvěřovat ve své vlastní schopnosti a stát trpělivě ve frontě. Je vyrobena z vysoce kvalitního, odolného materiálu.


Na objednávku (cca 2-týdny) Detail produktu. Velmi pěkná skluzavka ve tvaru berušky pro MŠ, restaurace, dětská centra. SKLUZAVKA Monkey´s Beruška.

Rozměry skluzavky 160x180x90cm. Uvedené zboží není možné odebrat osobně, zašleme Vám jej ale až domů, s výhodnou cenou dopravy. Cenu dopravy Vám spočítá košík našeho eshopu. Vyrobena z odolného plastu.


Odolná a bezpečná, snadno sestavitelná. Barvy odolné proti slunečnímu záření a změnám teplot. Děti - Laminatova skluzavka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Kratší skluzavka je dlouhá 220cm a vyhovuje podestě ve výšce cca 125cm, dlouhá skluzavka je dlouhá 265cm s podestou o výšce cca 145cm. Kvalitní laminátová skluzavka určená pro veřejná dětská hřiště. Síla a dolnost materiálu zaručuje dlouhou životnost tohoto výrobku.


Naše soukromá skluzavka je určená pro širokou veřejnost nejen použitím, ale i cenou, která je bezkonkurenční na našem trhu. Doporučená nástupní výška skluzavky.

Barevné provedení je v základních čtyřech barvách, které vyhovuje zákazníkům. Je ale možné na přání zákazníka udělat skluzavky v libovolné barvě. Dům a zahrada - laminatova skluzavka bazar. Možno připojit i hadici s vodou.


Ochrana proti UV záření. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Tento projet je spolufinancován evropským fondem pro regionální rozvoj a ministerstvem průmyslu a obchodu. Velmi kvalitní laminátová skluzavka v délce m - se upevňuje na podestu ve výšce 1cm. Prosím, použijte minimálně znaky!


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Vítejte na stránkách společnosti KOVO BATH s. Jsme výrobce a dodavatel širokého sortimentu laminátových tobogánů a skluzavek. Zákazníkům nabízíme vždy přijateln.


Cena této skluzavky je velice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky