čtvrtek 6. června 2019

Litinový rošt na grilování

Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště, na plynové grily a grily na dřevěné uhlí. V této kategorii si také můžete vybrat ze široké nabídky grilovacích desek, pekáčů či pečících kamenů. Na vaše perfektní grilování nemají tyto přirozené vlastnosti litiny žádný negativní vliv. Každý kus tálu je originál.


Tál splňuje požadavky a vyhlášku po styk s potravinami.

Litina je velice trvanlivý a přirozeně nepřilnavý materiál, jehož. Litinový rošt vhodný pro menší zahradní grily. Tento kvalitní rošt se dá použít do všech topenišť kamen, krbů a grilů. Rošt je vyroben tradiční. Celá sestava váží kg.


Masivní čtyřdílná sestava vyrobená z šedé litiny. Stačí zaměnit váš grilovací rošt za některý z našich litinových roštů.

A aby se vám nezdálo grilování na našem roštu nudné, je možné ho dovybavit kamennou deskou, griddlem nebo stojanem na grilování kuřat. Prostě tak, aby vám maximálně vyhovoval. Grilovací rošty) Hodnocení produktu:.


Námi dodávanými litinovými rošty dosáhnete ideálního rozložení tepla u grilovaných pokrmů a charakteristického otisku mřížky, jež je známkou dokonale zvládnuté techniky grilování. Tento rošt je výhradně určen pouze ke grilování. Já mám na části grilu také litinový plát a všechny pokusy zatím dopadly žalostně.


Půlkruhový litinový rošt vhodný k prudkému grilování při velmi vysoké teplotě, ideální rošt na steaky, lososa, hamburgery apod. U-profily jednotlivých příček omezují odkapávání oleje z masa do ohně a odvádějí ho mimo oheň. Zvlášť oblíbené jsou rošt s vyměnitelným středem, který lze nahradit stojanem na kuře, litinovou mřížkou Sear Grate, litinovou pánví a dalšími produkty, díky kterým získáte nové možnosti jak využívat potenciál svého zahradního grilu. Horké letní večery a chuť a vůně šťavnatého grilovaného masa. Vyplňte si své představy o grilování s přáteli s grilem na dřevěné uhlí ANGULATUS.


Activa Angular litinový rošt - gril na dřevěné uhlí. Cattara Gril na dřevěné uhlí ROYAL litinový rošt. Jak už jste asi správně pochopily, pro dokonalé grilování a rovnoměrné propečení je lepší, když se maso co nejméně dotýká roštu. Zahradní, Pojízdné Gril na dřevěné uhlí CATTARA ROYAL litinový rošt Gril na dřevěné uhlí s robustní konstrukcí ROYAL, je grilem pro náročné uživatele.


Abychom Vám mohli nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies.

Nevyčistíte-li u grilu rošt po předchozím grilování, je více než jisté, že se k němu grilované pokrmy přichytí. Ideální je čistit rošt grilu před grilováním, v jeho průběhu i po něm. Ideální pro grilování na otevřeném ohni nebo pro rozšíření grilovacího povrchu. Díky nožkám může být využit jako vyvýšená grilovací plocha pro citlivé pokrmy nebo po udržení teploty již připravených pokrmů. Přesnou cenu Vám zašleme po zpracování objednávky.


SELF LINE 1- litinový rošt Odtok sada do dna DN 1- sifon a sítko SELF LINE 100. Cena bez DPH: 17-Cena s DPH: 21-Související zboží - Odtokový žlab s litinovým roštem SELF Line 100. Prodám značkový téměř nový GRIL Weber kettle plus na dřevěné uhlí vč.


Tento litinový rošt ve tvaru vaničky na pěti nožkách (pátá nožka je uprostřed) je určen do venkovních krbů a grilů. Umožňuje spodní přisávání vzduchu,což podporuje hoření. Další nezbytnou součástí je snadno vsunutelný masivní popelník, opatřený osmi štěrbinami usměrňujícími spalovací vzduch přímo pod litinový rošt. Tomu napomáhá i unikátní konstrukční řešení v podobě umístění samotného otvoru na palivo.


Ten leží několik centimetrů pod úrovní běžného dna ohniště. Je jako obraz – záleží i na rámu A vynechat. Lze jej využít v pekáčích různých velikostí , nejlépe se však hodí do pekáčů Grande.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky