pátek 7. června 2019

Pasohlávky vstupné

Bis zu Rabatt bei Agoda. Bewertungen lesen und vergleichen! Letní animace plné tance. Vítejte na fanstránkách nejmodernějšího aquaparku v ČR, který se nachází v obci Pasohlávky. Aquapark v Pasohlávkách je otevřen od čtvrtka 1.

Za to vstupné to tam opravdu nestojí a ceny občerstvení předražené. Vodní skákadla lze také využít pro firemní a skupinové akce, teambuldingy, nebo školní výlety. Chtěla jsem vyzkoušet, dopřát dětem, když se to tak vychvaluje, ale u mě i dětí vede Maďarsko.


Cyklovýlet - za poznáním folklóru na cyklostezce Brno - Vídeň. This feature is not available right now. Autokemp Merkur Pasohlávky na horní Novomlýnské nádrži je jedním z největších kempů v ČR.


Kemp je ideální pro rodiny s dětmi, skupiny, školy i jednotlivce.

Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. Dlouho očekávaný ceník byl zveřejněn. Vyhledávač slev SlevyDnes. Aqualand Moravia zahajuje zkušení provoz. Najděte si slevu na pobyt a dovolenou, do restaurace nebo ke kadeřnici.


Ubytování U Vojtěšky - Pasohlávky , Pasohlávky. Vila Moravy ponúka ubytovanie v obce Pasohlávky s. Priamo na mieste máte k dispozícii bezplatné súkromné parkovisko. Nejhezčí a nejlepší aquapark v České Republice! Zobrazit všechna hodnocení. Varianty (7) Vstup od pondělí do čtvrtka.


Pasohlávky jsou vyhledávaným cílem především letní rekreace s možností koupání v přehradě i pobřežních jezerech. V jihovýchodní části obce a na břehu vodní nádrže je Jacht klub. Od západního a východního okraje obce se rozprostírají rozlehlé ovocné sady. U Pasohlávek na Laguně poblíž kempu Merkur je v provozu největší vodní vlek České republiky.


Slouží vodním lyžařům a wakeboardistům.

V košíku nemáte žádnou položku. Dlouhé spekulace o tom, kolik bude stát vstupenka do nového aquaparku v Pasohlávkách jsou u konce. BIG LAKE CUSTOM SHOW michal. Obec Pasohlávky všechny srdečně zve na Pohádkovou show, která se bude konat 31. Kulturním domě v Pasohlávkách.


Vstupné na naši čtyřdenní akci stojí pouze 5Kč za osobu. Na březích přehrady se nachází několik pláží, jedna z nich, kde nemusíte platit vstupné , je ke zhlédnutí v naší fotogalerii. Najdete ji v Pasohlávkách hned vedle přístaviště, kolem vede cyklostezka, poblíž jsou lavičky a dětské hřiště. V případě, že jste zakoupili jakoukoliv variantu zlevněného vstupu dle typu návštěvníka (například studentské vstupné , vstupné pro seniory atp.), předložte zároveň na pokladně odpovídající doklad dle požadavků uvedených v platném ceníku. SAMOSTATNÝ VSTUP DO AQUAPARKU.


Samostatný turniket pouze pro hotelové hosty! RZ Lagunu najdete na břehu Horní Novomlýnské nádrže v obci Pasohlávky,. Vstupné v rámci celodenní vstupenky do kempu, nebo odpolední zvýhodněné vstupenky. Born For EDM – Dropgun (ru) 02. Adresa: přístaviště Pasohlávky - ulice Mikulovská, Pasohlávky, Česká republika Popis Vodní nádrž Nové Mlýny je vhodnou lokalitou k trávení letní dovolené u vody.


Celou redakci už roky zajímá, jaké to tam vlastně je, a protože mě a Lukášovi není nic. Akce, která se přeměnila v úžasný festival, a ten už nikdy nemůžete vynechat. Vybavenost: V části Pasohlávky (Mušovská nádrž) je písčitá a travnatá pláž s pozvolným vstupem do vody.


Areál pláže je součástí kempu Merkur, kde je veškeré zázemí – WC, sprchy, občerstvení. Nechybí tady dětská hřiště, skákací hra lunapark, u vody je tobogán. Sportovně zaměření návštěvníci zde naleznou plochy určené k hraní volejbalu.


Děti do let věku bez nároku na lůžko jsou ubytováni zdarma. Jezero Lhota u Brandýsa nad LabeDo zatopeného pískového lomu dojedete z Prahy po mladoboleslavské dálnici za půl hodiny. Po celou letní sezónu pro Vás připravujeme ve spolupráci s obcí Pasohlávky a obchodními partnery akce, které Vás jistě pobaví a zaujmou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky