pátek 7. června 2019

Samonosný bazén

Náš tip: Nechte si nezávazně spočítat, na kolik by Vás nový bazén vyšel. SKIMMER – Napusťte bazén cca 400mm od horní hrany bazénu. Skimmer se montuje dle návodu k montáži skimmeru. Pokud je jednodílné a nelze je navléci na stěnu bazénu, proveďte jeho rozdělení řezem na dvě části.


Jestliže chcete venkovní bazén, který by Vám vydržel opravdu mnoho let bez dalších potenciálních nákladů, je pro Vás ideální bazén, který je vyroben z homogenních kopolymerů (materiály z kategorie plastů s certifikací pro pitnou vodu, které jsou specificky upraveny a vyrobeny právě pro bazény a vodní nádrže). Homogenní kopolymery zaručí Vašemu bazénu dlouhou životnost, stálobarevnost a odolnost. Poradenství a doprava zdarma.


Jakmile je hotovo, stačí bazén napouštět vodou, díky čemuž získá svůj tvar, který bude za všech okolností držet. A to ať už si vyberete samonosné bazény z kategorie nejmenších, nebo naopak z té, kdy jsou jejich průměry přes několik metrů. I takové jsou vzhledem ke konstrukci a snadnosti použití dobrou volbou. Do vaší zahrady jistě patří kvalitní, obdélníkový bazén. Správný bazén má obdélníkový tvar.


Kulaté bazény mají velmi jednoduchou konstrukci. Oválné bazény TREND jsou určeny pro úplné, nebo částečné zapuštění do země. Ocelová stěna bazénu o tloušťce mm je oboustranně chráněná antikorozním žárovým zinkováním a ochranným lakem, který zaručuje dlouhou životnost zapuštěných bazénů.


Samonosný bazén Tampa, který lze připojit k pískové i kartušové filtraci. Je velmi nenáročný na údržbu i skladování mimo sezónu. Stačí pouze nafouknout horní límec a bazén napustit vodou. Stoupající sloup vody bazén sám postaví.


Nadzemní bazény Marimex - nejrychlejší cesta ke koupání je náš nadzemní bazén. Je veľmi nenáročný na údržbu i skladovanie mimo sezóny. Stačí iba nafúknuť horný golier a bazén napustiť vodou.


Stúpajúci stĺp vody bazén sám postaví. POHODA samonosný bazén Bazén POHODA je zahradní, samonosný bazén špičkové kvality, vyrobený v České republice. Samonosnost bazénu není zajištěna žádným nafukovacím prvkem, ale pouze dokonalou konstrukcí bazénu a tlaku napuštěné vody. Bazény Marimex - nadzemné bazény, bazény Tampa, Orlando, Florida Premium a Florida Premium Grey. Výhodou tohoto bazénu je to, že ho jen položíte, roztáhnete a naplníte vodou.


Jediné omezení je to, že bazén musí být na rovině. E-shop s bazény s nafukovacím límcem a samonosnou konstrukcí. Kompozitní bazén tak získává na pevnosti a je ošetřen proti osmóze. Standardní i 3D barvy mají zvýšenou odolnost vůči vyšším teplotám bazénové vody (do max. stupňů Celsia). Představuje hlavně v letních měsících příjemné osvěžení nejen pro vaše.


Jedná se o bazén zapuštěný do země, navazující na dlažbu nebo částečně vystupující nad terén. Voda je zde odváděna lokálně pomocí tzv. Nadzemné bazény - samonosný bazén Nadzemné bazény Marimex sú obľúbené vďaka svojej kvalite a dostupnosti – nie sú finančne ani priestorovo náročné, nevyžadujú si veľké terénne úpravy. Bazén Safari je ideální řešení v horkých letních dnech pro nejmenší.


Na vnější straně jsou zobrazeny. Nabízí rychlé osvěžení a spousty zábavy. Dear customers, please note we only ship to the Czech Republic.


Personal collection of the goods at one of our delivery points is also possible. Ahoj holky, asi jsem manžela konečně „dokopala“ do nadzemního bazénu, jen váháme, jestli samonosný (s tím nafukovacím prstencem) nebo s konstrukcí. Pro pevnost a stálobarevnost jsou kompozitní laminátové bazény po výrobě vkládány do vypalovací pece, kde je bazén po dobu hodin při teplotě stupňů Celsia.


V naší nabídce e-shopu naleznete všechny druhy bazénů! Prodám zánovní bazén Swing pr. Klasika mezi nadzemními bazény. Bazén Intex Easy Set patří mezi velmi oblíbené bazény. Užijte si léto na vaší zahradě!


Kompletní bazén s veškerou výbavou, který už jen čeká na instalaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky