čtvrtek 21. prosince 2017

Lanové herní prvky

Nabízíme balanční lanové prvky, lanové pyramidy a lanové dráhy. Lanové herní prvky NET CLIMBERS. Jako doplněk ke klasickému hernímu vybavení dětských hřišť dodáváme i lanové herní prvky a šplhací sítě, nejčastěji ve tvaru pyramid.


Multifunkční herní sestavy s podestami. Vahadlové či řetězové houpačky z nerezové oceli.

Vyrábíme dřevěné hrací prvky pro dětská hřiště, zahrady a parky. Herní prvky s výškou pádu do 1m pro dě. V našem portfoliu naleznete celé herní sestavy, skluzavky, houpačky nebo vzduchové trampolíny. Nabízíme i bezpečnostní prvky , jako jsou povrchy z recyklované pryže nebo z lité gumy. V naší nabídce naleznete věžové sestavy, skluzavky, pružinová houpadla, kolotoče, houpačky, lezecké prvky , lanové sestavy a průlezky, herní prvky do svahu, lanové dráhy, pískoviště, písková staveniště, zastínění, vodní herní prvky , lodě, vláčky, domečky, kreslící tabule, zručnostní prvky , lezecké stěny, herní prvky pro postižené děti a mnohé další.


Výhoda našich věžových sestav s označením Universal spočívá v tom, že se jednotlivé herní prvky (skluzavky, schody, prolézací tunely, houpačky či dvojhoupačky, sítě, žebříky, řetězové mosty, lezecké stěny, podesty, šplhací rampy) dají kombinovat, jsou tedy variabilní. Certifikované herní prvky na dětská hřiště. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.

Proč vybírat herní prvky právě u nás: ZÁRUKA let na konstrukční provedení metodou MOT MAX a na plastové díly. Cenově výhodné vzhledem ke kvalitnímu. Při výrobě klademe důraz na bezpečnost, odolnost a stabilitu všech částí lanových prvků, a proto používáme prvotřídní materiály.


V nabídce lanových prvků pro děti nezapomínáme ani na nejmenší – najdete u nás široký výběr lanových prolézaček pro malé děti. Věříme, že Vás naše herní prvky v této nabídce zaujmou a že si najdete pro své vize a potřeby to správné řešení. Pokud byste přesto měli jinou představu, obraťte se s Vašimi požadavky na nás. Doplňující informace: Nabízíme reference.


Kanadská firma Dynamo industries vyrábí vybavení dětských hřišť jako například lanové hgerní prvky , most,y sítě na šplhání a další. CHCI SE ZEPTAT NA PODROBNOSTI. Katalog Dynamo Industries. Snažili jsme se do něj vybrat zajímavé a osvědčené prvky z naší široké nabídky, ale současně i nové, zajímavé atrakce, které mohou osvěžit a doplnit vybavení Vašich zahrad.


Naleznete zde tak sestavy jak pro menší, tak i pro větší plochy. Zahrnují řadu komponent – podesty, věže, skluzavky, mosty, lanové prvky , ručkovadla aj. Podporují rozvoj koordinačních a silových schopností, orientaci v prostoru a. Všechny naše stavby jsou certifikované a zcela bezpečné.


Vybavení mateřských škol.

Stavebnice korkové, dřevěné, kamenné, puzzle, mandaly, české hračky, plast a Eco plast, modelovací písek Bubber, kinetický. Kompletní zemní práce p. Podesty, zábradlí, lezecké stěny, střechy, skluzavky, prohazovadla, nášlapné plochy, pružinová houpadla, sedáky kolotočů a vahadlových houpaček atd. A to jak formou pryžových dlaždic, tak litých polyuretanových povrchů. Na herní prvky jsou použity pouze dlouho-době prověřené a kvalitní materiály.


Dřevěné herní prvky na dětská hřiště ke cvičení a protahování, jako jsou například hrazdy a lanové mosty, vyrábí certifikovaný výrobce dětských. Priorita v kategorii (sestupně) Nejlevnější Nejdražší Abecedně. Vlad and Nikita 3871views. Nabídka vybavení dětského hřiště - dětské skluzavky, prolézačky a houpačky.


Poptáváme tyto herní prvky : Mini lanové centrum, viz. Jaké volit herní prvky pro zahradu? Každý rodič a učitel stojí před každodenní otázkou, jak děti zabavit a jak je správně rozvíjet.


Jedná se především o speciální a tematické herní prvky. LANOVÉ SYSTÉMY Při výběru z více jak katalogových modelů je možné většinou uspokojit představy cílového zákazníka. Vítejte na našem internetovém obchodě. Provedeme vás světem dřevostaveb všech typů, druhů a velikostí, jednoduše od A až po Z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky