pátek 29. prosince 2017

Plastové květiny

Moderní květináče, vázy a obaly na květiny různých velikostí a tvarů. Patříte mezi milovníky květin? Pokud ano, bude se Vám tato kategorie líbit. Naše firma pro Vás připravila širokou nabídku květináčů, truhlíků, nádob a váz pro výsadbu pokojových i zahradních květin.


Nabízíme plastové květníky, truhlíky a zásobníky na okrasné květiny či dřeviny Květníky, truhlíky, zásobníky na květiny, dřeviny či okrasné květiny vyrábíme a montujeme z odolného polypropylenu, který je svými vlastnostmi odolný vůči ÚV záření a povětrnostním vlivům.

Jsme specializovaný e-shop věnovaný umělým rostlinám a příslušenství. Prodáváme umělé květiny , stromy , palmy , kaktusy a sukulenty. Dekorační a aranžovací potřeby. Samozavlažovací Výsadbové vložky umožňují pohodlnou výsadbu rostlin.


Truhlík Balconera upevníte na zábradlí či na stěnu a osázené vložky vložíte do nádoby. Vyberte si barvu i tvar květináče a těšte se z jeho designu. Dodáváme také obaly na květináče orchideí.


Ať vám nic neunikne Přihlásit Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Nezavrhujte umělé květiny Nádherné a pestré vazby z živých květin se zvláště v zimních měsících výrazně prodraží. A přitom adekvátní alternativu si může dopřát každý. Změnili jsme vzhled internetového obchodu.


Nové prostředí Vám nabízí mnohem více funkcí a příjemnější nakupování. V této kategorii naleznete velké venkovní květináče na terasu, velké plastové květináče, vysoké květináče, plastové obaly na květináče, moderní a luxusní květníky, exterierové květináče, mrazuvzdorné zahradní nádoby a samozavlažovací květináče. My vám ale nabízíme plastové truhlíky, které jsou zároveň moderní, lehké a praktické.


Navíc opravdu skvěle vypadají. Plastové truhlíky jsou tradiční nádobou pro péči o rostliny. Truhlíky na květiny : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Po zasazení květiny vložte květináč do nádoby na květiny.


Objednejte si květináče a nádoby na květiny on-line a získejte následující výhody: - Květináče a nádoby na květiny vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Vytvořte si doma příjemnou atmosféru. Za velkoobchodní ceny naleznete na hudetz. Dřík květiny s listy je také vyroben ze zelené láhve a drátu.


Ze střední části lahve musíte vystřihnout spirálu. Jeho šířka by měla být asi cm.

K výzdobě oken, balkónů a teras. Vhodné pro převislé i samostatně rostoucí druhy květiny. Oblíbené plastové obaly na květináče jsou perfektním doplňkem pro váš byt či zahradu. Cenově dostupné obaly na květiny z plastu jsou jsou lehké, praktické na údržbu a různých velikostí. V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i. Určitě jste je doposud vyhazovali.


Zkuste si je ale pro jednou schovat a vypláchnout, lze z nich totiž vykouzlit úžasné květinové aranžmá. Vyrábíme zahradní dřevěné květináče a venkovní truhlíky na květiny. Barva: čirá - transparent.


Balení g, cca 1kusů. E-shop provozuje rodinna firma Bří JANDEROVÉ kterou provází několikaletá praxe v oborech jako jsou umělé květiny , stuhy, dekorace a aranžérské potřeby. Interiérovou palubku LOME, je možné použít na stěny i stropy. Je odolná vůči vlhku – vhodné i do koupelen. Květiny velkých i malých rozměrů promění stěny pokoje v rozkvetlou louku a interiér zajímavě oživí.


Gigantické i drobné květy, které lze umístit na stěnu obývacího pokoje, nebo ložnice budou hitem příští sezóny. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Stuhy, archy, roličky, organzy, sáčky a jiné doplňky. Vždy čerstvé květiny po celé ČR.


Víme, že vaše květiny musí být nejen krásné, ale musí krásné i dlouho vydržet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky