čtvrtek 21. prosince 2017

Vnitřní plachta do bazénu

Na výrobu vnitřních fólií do nádrží a bazénů používáme PVC fólii s vnitřní PES mřížkou, která výrazně zvyšuje pevnost a životnost. Po zhotovení předem zaměřeného tvaru a rozměru se hotová fólie vloží do bazénu a za pomoci tlaku napouštěné vody se postupným tlakem usadí. Touto technologií lze izolovat bazény geometricky pravidelných tvarů bez vnitřních schodištť (např. tzv. vítkovické skruže, betonové bazény atd.). Internetový prodej bazénu, pískových filtrací, krycích plachet, bazénových folii a příslušenství do bazénu.


Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.

Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. V důsledku toho se Tekutá Plachta dokonale přizpůsobuje měnící se úrovni aktivity v bazénu po celý den. Flexibilní přikrytí vodní plochy tak pracuje kdykoliv je hladina opět v klidu. Pro názornost si představte rozsypané kuličky z polystrénu na hladině vody.


V klidu se upořádají na hladině. Když do vody vstoupíte a plavete, přeuspořádají se a obklopí vás. Zkuste frázi Vnitrni plachta do bazenu trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole.


Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.

Je vyrobena z měkčeného PVC v modré barvě. Zároveň má v sobě díry pro pohodlný průnik dešťové vody do bazénu a zabránění tím tak poškození bazénu vlivem tíhy. Krycí plachta FLorida (Hawai) brání spadu nečistot do bazénu. Náhradní vnitřní fólie pro nadzemní bazén Orlando. Bezdrátový teploměr do bazénu Teploměr jednoduše vložíte do bazénu a díky bezdrátovému přenosu můžete kontrolovat teplotu vody přímo na základní stanici.


Teplotu lze odečíst i na samotném teploměru uvnitř bazénu. Tyto náhradní folie do bazénu jsou vyrobeny z měkčeného PVC. Tekutá plachta působí jako neviditelná ochrana bazénu. Je netoxická a biologicky odbouratelná. Odolnější varianta náhradní fólie pro nadzemní kruhový bazén 56x20m slouží k výměně při poškození stávající fólie v bazénu.


Bazénový program firma Alkorplan rozvíjí více jak let a stejně tak je starý i první, dosud funkční, bazén. Plachta je vyztužena hliníkovými nosnými trubkami, leží na okrajích bazénu a ukotvením do dlažby je navíc zabezpečena proti posunu. Vysoká pevnost plachty je dosažena použitím vnitřní zpevňující struktury.


Celoroční bezpečnostní bazénová plachta je vhodná pro zapuštěné, částečně zapuštěné a nadzemní obezděné bazény všech tvarů a typů. Odolnější náhradní fólie pro nadzemní bazén Orlando 66xm slouží k výměně při poškození stávající fólie v bazénu. Podšívka z oděvu pomáhá zabránit vyrážce a opruzeninám Vnitřní absorpční vrstva pomáhá chránit před nečistotami mimo bazén Nepromokavá vnější vrstva v kombinací s pohodlnými pružnými lemy v pase a kolem nožiček zajišťuje.

Vyrobena z měkčeného PVC v modré barvě. Zjednodušte si obsluhu vašeho bazénu nebo vířivky. Kromě toho měří stanice i teplotu vzduchu s přesností na °C. Bazén Orlando je bazén určený pro celoroční provoz. Po koupací sezoně ho není nutné.


Cestovní termotaška Free-go od značky Marex Trade s vnitřní tepelnou izolací z hliníkové folie silné mm dokáže udržet potraviny déle studené či teplé. Výborně se hodí k bazénu pro uchování studených nápojů či do kempu s naloženým masem na grilovačku. Pusťte údržbu svého bazénu z hlavy a raději si naplno užívejte vodních radovánek!


V naší nabídce naleznete tzv. Druhou skupinu tvoří doplňky bez nutnosti instalace, mezi něž patří teploměry. Vám pomohou s péčí o vodu.


Bazénová plachta krycí brání spadu nečistot do bazénu a částečně zabraňuje odpařování vody s bazénu. Plachty je možné zhotovit rovněž na míru dle Vašich požadavků. Pokud si chcete naplno užít radovánky ve vámi zakoupeném bazénu, doporučujeme zakoupit ochranné plachty na zem, které je vhodné použít na rovné a pevné povrchy jako mezistupeň mezi zemí a samotným bazénem.


Zároveň nezapomínejte na krycí plachty, aby do vašeho bazénu nepadaly nečistoty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky