pátek 22. prosince 2017

Kohout na vodu

Tyto kulové kohouty najdou uplatnění. Mosazný kulový kohout zahradní s ocelovou pákou. Bezproblémový přístup ke zdroji vody na dvoře či zahradě je velmi praktický. Vyvedení vody z domu je však důležité zabezpečit především proti zamrznutí.


Voda bývá z domu vyvedena nejčastěji přes venkovní (zahradní) vodovodní kohout na některé z vnějších zdí domu. Budete mít jistotu, že vám nečekaný mráz nepoškodí těsnění uvnitř kohoutu a ten vám na jaře nebude kapat.

Vše pro instalatéry, topenáře a kutily najdete u nás. Kulové kohouty a uzavírací ventily skladem za výhodné ceny. Kulový kohout s převlečnou maticí (pod kotel nebo k vodoměrům), PN1 max. Plnoprůtokový kulový kohout na vodu s motýlkem. KILNER Skleněný soudek s kohoutkem 0l.


Kilner nádoba o objemu litrů na nápoje s praktickým kohoutkem. Soudek může být použit k přípravě. Inzerát ventil - kohout na vodu v okrese Litoměřice, cena 600Kč, od jana.

Popis: ventil - kohout na vodu. Využití prostoru mezi vnitřní a vnější stěnou bočních kufrů GOBI jako rezervoáru na vodu. Odolný vůči prasknutí ledem při zamrznutí vody. Tělo z mosazi a PP kopolymeru. V období sucha pomůže zachránit úrodu a udržet na uzdě účet za vodu.


Výpustný kohout není součástí nádrže a můžete jej zakoupit zvlášť jako příslušenství. Je třeba zakoupit kohout se šroubením. Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Plastová samonosná nádrž na dešťovou vodu. Součástí dodávky je plastový pochozí poklop. Mrazuodolný zahradní kohout vodu BUGATTI Alaska.


Vypouštěcí a napouštěcí ventil s otočným ramínkem,mosazný zahradní ventil, kulový ventil zahradní. Prodám nádrž na dešťovou vodu , používali jsme ji na zahrádce už nepotřebujeme, váha asi 1- 200kg,. Neplatí pro nadrozměrné zboží, tzn. ZBOŽÍ ZASÍLÁME POUZE V RÁMCI ČR!


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte. Kvalitní kulový kohout na rozvody vody, topení a tlakového vzduchu.


Teplota média 0°C až 120°C. Praktické doplňky k nádobám na dešťovou vodu. V naší nabídce naleznete podstavce pro vyvýšení nádoby, kohoutky pro odpouštění vody z nádoby a další příslušenství ke shromažďovacím nádobám a sudům.


Kohout a sova na džbáně na vodu, kol. Korint U starých Řeků kohout představoval odvahu v boji, vojenskou kuráž. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky