pátek 29. prosince 2017

Umělá prkna na terasu

Dřevoplastová prkna na terasu. Pro zvolené filtry nemáme bohužel v současné době nic v nabídce. Upravte prosím svůj výběr. Použít umělá prkna na terasu , to může skýtat mnoho výhod.


Jednou z nich je třeba vysoká odolnost proti nástrahám počasí, kvalita, dlouhá životnost a ochrana životního prostředí. Nákup kompozitních WPC terasových prken bez rizika - dní na vrácení. Archiv Podobné Hodnocení: - ‎1hlasů 30. Všechna prkna do jednoho jsou opatřena protiskluzovou vrstvou – nepodaří se vám na nich uklouznout ani, když je deska mokrá. A to se nehodí nejenom, když máte děti, ale také pokud hledáte skvělý materiál k bazénu.


Na stránkách Zahradních projektů najdete inspiraci a široký sortiment produktů, které vám pomohou při stavbě vaší vysněné terasy. Vybírejte kvalitní terasová prkna sibiřský modřín, thermoborovice a thermojasan za skvělé ceny. Prkna na terasu z našeho e-shopu vám budou dobře sloužit. Odběr na našich prodejnách nebo zajistíme dopravu. Dřevěná terasová prkna ve vysoké kvalitě.


Postavíme vám terasu na klíč - připravíme vám kompletní nabídku na materiál (terasová prkna , spojovací materiál, podkladové hranoly). Bezúdržbová terasová prkna Grenadeck není třeba upravovat nátěrem ani speciálním olejem, náklady na konzervaci jsou nulové. Terasový systém Grenadeck se snadno montuje i rozebírá. Terasová prkna Grenadeck jsou opracovatelná běžnými dřevoobráběcími stroji a nástroji.


Doba dodání teras Standar které jsou na objednávku je přibližně pracovních dní po uhrazení 1 zálohy. Zálohu platíte, protože se jedná o zakázkovou výrobu na přání. A každý zákazník si objedná přesně dle svých potřeb.


Zvolte takovou terasu , která vyhoví požadavkům na umístění a vzhled. STAR WPC terasa s drážkovaným povrchem a vyšší ochranou proti uklouznutí. V barevných provedeních. Minimálně dvakrát do roka je vhodné dřevěnou terasu natřít k tomu určeným olejem.


Také musíte počítat s tím, že dojde k výronům smůly. Upněte na výšku hotového horního okraje terasy a vyrovnejte podle vodováhy do vodorovné pozice. Nyní upevněte šňůru do výšky vyznačení. Tak získáte rovnoměrný sklon. Prkna jsou vroubkovaná a proto nekloužou, což se hodí zvláště v případě, že se kolem bazénu prohání malé děti.


Montáž i bez kotvení na podloží. WPC desky nejsou duté a nekotví se na podloží. Ideální volbou podloží je proto obyčejný štěrk, který funguje jako drenáž. Ale WPC terasu bez problémů namontujeme také na balkon nebo betonové podloží.


Olej aplikujeme na terasu min. Modřímu, kde olej aplikujeme ihned. Prkna sjednotí barvu a olejnaté látky obsažené ve dřevě na povrchu musí zaschnout. Všechny řezné hrany ošetřete olejem nebo dřevařským voskem pro zamezení vnikání vlhkosti.


Využijte WPC terasová prkna například na výstavbu vaší terasy či jako obklad okolo bazénů. Získáte tak bezesporu honosně vypadající terasu vzhledu dřeva a to vše s minimální údržbou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky