úterý 19. prosince 2017

Svahová sekačka spider ild02

Das erfolgreiche Internetportal preis. Díky němu můžete bezpečně pracovat ve svazích, na kterých se nedokáže pohybovat žádný jiný stroj a které jsou i pro člověka neschůdné. Nože jsou vyrobené ze speciální slitiny, která zaručuje pevnost i dostatečnou flexibilitu při náhodném nárazu na pevnou překážku. SPIDER ILDje vybaven čtyřnožovým žacím ústrojím zaručujícím vždy dokonalý zástřih a precizní mulčování.


Jedná se zároveň o nejmenší vyráběný model.

Svojí svahovou dostupností a manévrovatelností se však Spider MINI blíží profesionálním modelům Spider ILDand ILD02. Jedna sekačka SPIDER tak může nahradit až lidí s křovinořezem. Sekačka Spider MINI je založena na stejném konceptu jako ostatní. Výhody Výhody sekaček SPIDER.


Zejména svahové sekačky Spider ILDa Spider ILDjsou zcela univerzální stroje, které dokážou sekat jak jemnou park. Do you want to remove all your recent searches? Preisvergleich App zum Download!

Univerzální dálkově řízená svahová sekačka Spider ILDje určena pro údržbu členitého a nepřístupného terénu do sklonu stupňů. Rádiem řízená svahová sekačka Spider je snadno použitelná. Stroj byl poprvé představen v. Vyberte si takový model svahové sekačky Spider , který vám.


Unikátní zařízení pro profesionální údržbu svažitých, nepřístupných a rozlehlých ploch. Sekačky SPIDER jsou k dispozici ve třech velikostech. Společným rysem všech modelů je dálkové ovládání, vysoká svahová dostupnost, nízká hmotnost, která se velmi pozitivně podepisuje na spotřebě, všesměrové sečení bez nutnosti otáčení samotného stroje a skvělá stabilita při jízdě ve členitém terénu. Kostenloser Versand verfügbar.


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Sekačka SPIDER MINI je založena na stejném konceptu jako ostatní vyráběné produkty, ale nově je vybavena unikátními řetězovými pojezdovými portály, které zajišťují spolehlivý a bezúdržbový provoz stroje a snižují jeho těžiště. Základní popis a cena: Výrobce.

Zároveň stroj výrazně zjednodušují. Svahová sekačka Spider ILD, r. Popis: Prodám svahovou sekačku, připravená na sezonu. NOVINKA: dálkově řízená svahová a příkopová sekačka SPIDER MINI je určena k údržbě svažitého terénu s krátkou i vzrostlou trávou. Sekačka je schopná pracovat na svazích se sklonem 30° ().


Předmět plnění: - dodání ks nového stroje - svahová sekačka Spider ILDs příslušenstvím dle specifikace Hodnoticí kritéria: - nabídková cena v. Prodám dálkově řízenou svahovou sekačku Spider ILD 02. Rádiem dálkově řízená svahová sekačka SPIDER ILDje určena pro údržbu členitého a nepřístupného terénu do sklonu stupňů. Předváděcí svahová sekačka SPIDER ILDs navijákem SLEVA Z PŮVODNÍ CENYY!


Výroba a prodej rádiem řízených sekaček Spider ILDa ILD02. Kvalita sečení však umožňuje použití stroje i na zahradách, v parcích a jiných intenzivně udržovaných plochách. Spider ILDje diaľkovo riadená kosačka určená na údržbu členitého a neprístupného terénu do sklonu 55° ale aj rovných plôch.


Poradí si s náletovými drevinami, dlhodobo nekosenou trávou aj s parkovými plochami kde je vyžadovaná vyso.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky