úterý 19. prosince 2017

Motorová pila poulan

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Používaním týchto webových stránok súhlasíte s použitím súborov cookies. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie.


Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Kvalitní olej je samozřejmostí!

Raději vsaďte na renomované značky. U těch máte jistotu, že vám pila bude dobře sloužit dlouhá léta. Tento 2-takt, který je vzduchem chlazený. Proto je při práci s motorovou pilou potřeba dodržovat určitá bezpečnostní pravidla. Pevné boty, odolné pracovní rukavice a hlavně ochranné brýle, či ještě lépe ochranný štít jsou zárukou, že při použití motorové pily nedojde k nepříjemnostem a újmám na zdraví.


Motorová pila je dobrý pomocník, ale zároveň to může být i velice nebezpečný nástroj. Benzinová motorová pila Oleo-Mac OM 962. Pohon: benzinový Značka: Oleo-Mac Délka lišty: cm.


Benzínová motorová pila Oleo-Mac GS 650.

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Nastavitelné automatické mazání řetězu. Pila zcela funkcni pro vice info prosim tel Motor ccm, výkon 1. HP, zdvih mm, volnoběžné otáčky.


Prodam starsi motorovou pilu zn. Stihl je v dobrem stavu a spolehliva. Nová řetězka, válec, píst, ložiska a gufera. BONUS: L oleje 2t ZDARMA Ideální pila.


Plastová motorová pila na baterie. Pila má funkce a vydává zvuky jako prává motorová pila (startování, otáčející se řetěz). Oleo-Mac GS 44 benzinová motorová pila , kompaktní a univerzální, vhodná na odvětvování, prořezávání i kácení středních stromů, třísegmentová řetězka s jednou pružinou, kovové olejové čerpadlo, výkon motoru kW, hmotnost. Predám motorovú reťazovú pílu značky Schwarzbau (vyrobenú v Nemecku) vhodnú pre amatérov a domácich kutilov. Je určená na pílenie konárov stromov, na rezanie palivového dreva, na pílenie stromov v lese aj v záhrade a na odvetvovanie.


Pro pohon je použit spolehlivý dvoutaktní motor se zdvihovým objemem cms maximálním výkonem HP. Tyto parametry z pily dělají lehkého a výkonného pomocníka v kategorii domácích a hobby pil. Teoreticky by se díly měly sehnat tam.


Jestli i pro pily určené speciálně pro americký trh, krteré se můžou v detailech lišit, to je otázka. Poulan Pro je značka koncernu Husqvarna. Nejlépe se optat v nejbližším servisu HQ na konkrétní model.

Náhradní díly zajišťujeme také pro veškerou komunální techniku a. Produkt je na baterie 3xR(nejsou součástí balení). Baleno v krabici s výřezem. I motorová pila je pro vás investice a proto vám rádi i při nákupu motorové pily Hecht poskytneme konzultace, abyste si byli jisti, že kupujete výrobek, který vám bude dobře sloužit.


Samozřejmostí je záruční i pozáruční servis na motorové pily Hecht buď našimi vlastními silami, nebo ve spolupráci s našimi servisními partnery. Profesionální motorová pila zvládá každodenní řezání velkých polen a hrubých kmenů. Jednoduchá motorová pila je určena pro příležitostné řezání větví na zahrádě. Investujte do nové pily podle toho, jak často ji chcete používat. CS-5ES profesionální motorová pila ECHO Cena dnes.


Skladem v externím skladu. Vodící lišta poulan oregon 140SZEB100. Kč (- ) motorová pila STIHL MS 170. Lehká motorová pila STIHL MS 17 motor Stihl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky