pondělí 25. prosince 2017

Plastové nádoby na potraviny

Plastová univerzální nádoba litrů. Kontejner na potraviny , organizér kuchyně. Praktické dózy a nádoby na potraviny udržia potraviny čerstvé.


Vyberte si obdĺžnikové alebo štvorcové dózy na potraviny. Produkty nájdete v rôznych prevedeniach a veľkostiach. Unikátna technológia pevne vlisovaného tesnenia bez medzier zaisťuje že sú dózy 1 hygienické.

Unikátní technologie pevně vlisovaného těsnění bez mezer zajišťuje že jsou dózy 1 hygienické. Mohou být plastové , skleněné i keramické, kulaté, čtvercové, s hermetickými. Nabízíme plastové dózy na potraviny v různých objemech a tvarech. Dózy na potraviny pomáhají skladovat a uchovat potraviny po dlouhou dobu.


Pořiďte si kvalitní plastové dózy od českých i zahraničních výrobců za skvělé ceny. Patria medzi obľúbené výrobky v gastronómií aj v domácnosti, pretože sú. Možnost využití těchto dóz je nepřeberná.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nech už si vyberiete z akéhokoľvek materiálu, majú dózy jedno společné - ľahkú údržbu, krásny vzhľad a priaznivú cenu. Veríme, že táto kategória výrobkov Vás osloví a nájdete tu vhodný doplnok práve pre Vašu domácnosť.


Zásobníky a nádoby na vodu v mnoha variantách. Objednat si zároveň můžete i objemný IBC kontejner, případně speciální sběrače a sudy na dešťovou vodu, které jsou opravdu praktické. Navíc jsme si pro vás připravili také příslušenství, a to např. Kuchyně a jídelna Skladování potravin Dózy Odebrat filtry.


Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 6Kč Od 6Kč -Hledat Barva Materiál sklo plast keramika porcelán sili. Zaslání na dobírku je možné pro maximálně kusů zboží v objednávce. Pokud výsledný balík překročí maximální povolenou velikost, kterou Zásilkovna příjme, změním bez předchozího upozornění přepravu na Českou poštu a zboží Vám odešlu na zadanou fakturační adresu.


Náklad na dražší přepravu poštou hradím já O tom, že jsem Vám zboží odeslal poštou se dozvíte e-mailem ve chvíli, kdy balík odešlu. SKLENENÉ DÓZY NA POTRAVINY, KTORÉ VÁM UĽAHČIA ŽIVOT. Predstavujeme Vám sklenené boxy, nádoby Glasslock, ktoré vyriešia vaše starosti s prípravou, servírovaním a predovšetkým s uchovaním pokrmov. Obľúbite si ich univerzálne využitie a jednoduchú údržbu. Rýchly prehľa jednoduché usporiadanie, to sú hlavné zásady pre správne fungujúcu kuchyňu.


Uzavíratelné, můžete je kdykoliv vzít s sebou na cesty. Balení obsahuje ks krabiček o objemu litru.

Archivácia a organizácia. Dovolujeme si vám představit kategorii plastové boxy s nejširším sortimentem boxů podle využití. Díky naší letité spolupráci s italskými výrobci a jejich designéry jsme jedni z největších dodavatelů plastových interiérových doplňků. Dózy, boxy a nádoby na potraviny.


Desiatové dózy a rôzne sady dóz. Ponúkame jedinečný výber. Pevné tesnenie bráni vnikaniu vzduchu do nádoby , vďaka tomu zostanú potraviny dlhšie čerstvé.


Nádoby na skladování jsou důležitým prvkem, který v žádné kuchyni nesmí chybět. Dózy sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu, ktorý im zaručuje odolnosť voči. Uchovávejte Vaše potraviny déle čerstvé a chutné. Maminky jistě ocení transportní box na dort i box na koláče a muffiny. Můžete vyzkoušet například plastové krabičky či dózy na potraviny , které takové ukládání umožňují.


V našem e-shopu naleznete plastové krabičky na jídlo v mnoha různých velikostech (od těch nejmenších po opravdu velké). Hlavní předností plastových krabiček je jejich nízká cena a snadná omyvatelnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky