pondělí 25. prosince 2017

Zatravňovací dlažba plastová pokládka

Jak probíhá pokládka zatravňovací dlažby? Zatravňovací dlažba je pokládána ve čtyřech základních vrstvách. Způsob pokládky je možné přizpůsobit individuálním požadavkům zákazníka a konkrétní krajině. Správné základy a podkladové vrstvy ovlivňují životnost, účelnost a vzhled výsledného díla. Parkovací plocha, příjezdová cesta, chodník kolem domu nebo hřiště pro děti.


Všude tady potřebujete mít stabilní, ideálně zatravněnou, půdu pod nohama. Díky její hmotnosti je montáž jednodušší. Na rovné ploše je plastová dlažba ideálním řešením, ale pokud uvažujete po zpevnění svahu pro vyjíždění s autem, tak vám může plastová dlažba prokluzovat. Se zatravňovací dlažbou ECORASTER získá půda přirozenou schopnost zadržovat vodu, tím vytvoříte zpevněné plochy, které snesou vysoké zatížení.


Přesvědčete se sami a podívejte se jak probíhá pokládka plastových zatravňovacích dlaždic. Dorian Dekor nabízí kompletní služby včetně garnýže, záclony a závěsy. Když se řekne zatravňovací dlažba , člověku se vybaví betonové dlaždice s otvory, kterými prorůstá. Plastová dlažba předčí beton ve všech směrech. Z plastových rastrů jsou na trhu buď dlaždice, nebo panely se zámkem pro pevný spoj do.


Návod na pokládku zatravňovacích panelů nemusíte nikde shánět. Dobrý den, prosím o radu a zkušenost s plastovou zatravňovací dlažbou. Naše dlažba je velmi vhodná pro vytvoření parkovacích míst a parkovišť pro osobní i nákladní auta, vybudování jezdeckých ploch, pro letiště a další plochy s předpokladem většího zatěžování a to až do tlaku 3tun na m2. Termín dodání je 1-pracovní dny od přijetí objednávky.


Je odpovědí pro levnější variantu zatravňovací tvárnice Guttagarden Original. Konstrukční systém zatravňovací dlažby, využívající kotvících trnů a kvalitních zámků, zajištuje maximální stabilitu při pojezdu a parkování vozidel a zároveň nebrání vsakování srážek. Kvalitní certifikovaná zatravňovací dlažba je vynikající pro trvalé zpevnění travnatých nebo i štěrkových ploch.


Tato dlažba vyniká rychlou a nenáročnou pokládkou. Lehce se řeže na požadovanou velikost. Tráva prorůstá skrz tvárnice, takže je zachována jak nosná funkce dlažby, tak zelená tvář pozemku.


Těmi jsou zejména tloušťka (pouze 40–mm), která minimalizuje před pokládáním nutné zemní práce a nízká hmotnost, která je 4× nižší než u betonu. Pro plochy s nižším zatížením doporučujeme vybírat z lehkých plastových zatravňovacích dlaždic. S betonem však ECORASTER nemá nic společného.


Přesto se s tou betonovou setkáme častěji, lze ji považovat za tradičnější. Pro pojezd osobním automobilem stačí plastová zatravňovací dlažba se zámky o dostatečné nosnosti. Nejtěžší dlaždice (plastové i betonové) se pak používají na silně namáhané plochy.


Systém Guttagarden je unikátní především použitím speciálního vysoce pevnostního plastu a je určen pro zpevnění parkovacích ploch, příjezdových cest, svahů, cest a chodníků. K přednostem zatravňovací dlažby patří jednoduchá pokládka a následně snadná údržba. Může se aplikovat na malé i velké plochy.


Vyrábí se v různých provedeních: máme zatravňovací dlažby betonové, plastové nebo z umělého kamene. Doporučené použití zatravňovací plastové dlaždice především k zatravnění parkovacích ploch, příjezdových cest ke garážím, pro sportovní, výstavní a jim podobné plochy. Silnostěnné zatravňovací dlaždice z plastu můžete také použít provizorně přímo na původní terén, ale pokud hodláte intenzivně využívat plochu zpevněnou zatravňovacími dlaždicemi např. Pokud si z nich chcete vytvořit chodník pro pěší, pak je můžete položit přímo na zem.


Volným vsakováním dešťové vody zadržuje tuto v krajině. Neuvěřitelně lehká a tenká zatravňovací dlažba od firmy Transform Lázně Bohdaneč. Pokládka a zatravnění je navíc bez nutností velkých zemních prací.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky