pátek 22. prosince 2017

Trávníkové hnojivo s dlouhodobým účinkem

FLORIA trávníkové hnojivo proti krtkům kg. Vyznačuje se rychlým účinkem a zeleným zabarvením trávníku. Obsahuje mikroprvky pro vyvážené hnojení trávníku.


Trávníkové hnojivo WOLF-Garten dlouhodobé LD 3ASPECIÁLNÍ HNOJIVO PRO JARNÍ OBDOBÍ. Vybrete si kvalitu od Wolf-Garten pro svůj trávník. Dlouhodobé trávníkové hnojivo s ideálním složením pro vysoké nároky trávníků.

Zvyšuje odolnost proti zatížení, zajišťuje syté. Výrazně podporuje tvorbu hustého zeleného trávníku, a tím potlačuje růst plevelů a mechů. Díky přírodnímu složení nehrozí popálení trávníku, neškodí.


Ideální výživa pro rychlejší start v jarních měsících a lepší odolnost proti mechu a plevelům. Každá granule hnojiva obsahuje všechny živiny a jemný granulát snadno propadne porostem k povrchu půdy, čímž umožňuje rovnoměrné použití. Aby se trávník vyvíjel skvostně i nadále, je třeba po uplynutí 6-ti týdnů znovu aplikovat speciální hnojivo WOLF s dlouhodobým účinkem Startovací hnojivo je díky svému složení s vyšším podílem fosforu vhodné i pro zvolenou alternativu pouze jarního hnojení. Letní hnojivo pro husté trávníky s dlouhodobým účinkem.


Přírodní organické hnojivo ve formě granulek s dlouhodobým účinkem , určené pro všechny typy trávníků. Hnojiva s dlouhodobým účinkem.

Jsou hnojiva na trávník s dlouhodobým účinkem. Budete mít zdravý, sytě zelený trávník po - týdnech. Použití: březen - říjen. Navíc obsažený dusík je pozvolna přeměňován pomocí aktivity půdních bakterií do pro rostliny stravitelné formy. Díky vyváženému obsahu dusíku a draslíku je zvláště vhodný v letním období, kdy chrání trávník před stresem z vysokých teplot.


WOLF-Garten hnojivo s dlouhodobým účinkem je speciálně vyvinuté trávníkové hnojivo. Zvláštní složení živin s optimálním poměrem živiny napomáhá k optimální růst trávníku po celou vegetační periodu. Pro milovníky orchidejí nabízíme hnojiva s dlouhodobým účinkem ve formě speciálním tyčinek, které obsahují přesný poměr pečlivě vybraných živin. Dopřejte svým rostlinám hnojiva s dlouhodobým účinkem a odvděčí se vám bohatými květy. NATURA Organické trávníkové hnojivo je unikátní přírodní organické hnojivo ve formě granulek s dlouhodobým účinkem , určené pro všechny typy trávníků.


Ta zajišťuje rovnoměrné dávkování dusíku. Pohnojte pravidelně svůj trávník! Poradíme vám, jaké hnojivo zvolit a kdy a jak hnojit. Tím eliminuje prorůstání plevelů a mechů a ani neobsahuje.


Speciální trávníkové hnojivo s dlouhodobým účinkem obsahuje všechny důležité živivny a zajišťuje tak rovnoměrnou a vyváženou výživu všech typů. Substral 1denní hnojivo je profesionální trávníkové hnojivo s dlouhodobým účinkem ve formě malých granulí pro výživu nově založeného nebo existujícího trávníku. Pak je pro vás vhodnou volbou univerzální hnojivo s dlouhodobým účinkem pro základní hnojení i. Pro Váš pohodlný nákup využíváme soubory cookies.

Optimálně vyvážené živiny jsou. Velmi dobře potírá typické plevele trávníků, jako je řebříček obecný, kokoška pastuší tobolka, rožce a truskavec ptačí, dostatečně potom sedmikrásku, druhy jitrocele, plazivé pryskyřníky, pampelišku a jetel plazivý. Základní vlastnosti a výhody.


L-PE 5- hnojivo na trávník s dlouhodobým účinkem Pro hustý a sytě zelený trávník. Vyvážené uvolňování pouze potřebného množství živin zaručuje optimální výživu trávníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky