pátek 22. prosince 2017

Matrace na vodu

Nafukovací matrace Gigant pro ten nejlepší relax na vodní hladině. Pro rekreační ležení, kdy můžete pohodlně ležet po dlouhou dobu, je vločkovaná vrstva. Ta je příjemná na dotek a neumožňuje sklouznutí. Zejména nafukovací lehátka do bazénu naše ratolesti nikdy neomrzí.


Po obvodu jsou umístěné úchytky s lanem. Skvělá lenoška pro dva na relaxaci v bazénu v horkých letních dnech.

Vyrobeno z odolného vinylu. Naopak nafukovací matrace (nejen do stanu) jsou ale skladné a použitelné i při dlouhodobém táboření i do auta. Vybírejte ve variantách: jednolůžkové, dvoulůžkové. Oblíbené jsou matrace s rozměry 140x20 160x20 120x2a matrace 180x2cm.


Všechny tyto nafukovací matrace, postele, vaky a pytle (druhů) jsou skladem na e-shopu či prodejně. Lze s nimi totiž zažít mnoho legrace i dobrodružství a zároveň na nich můžete pohodlně relaxovat. Dnes přitom nejsou k mání pouze „klasická“ lehátka a matrace, ale pořídit si toho lze daleko více! Paddleboarding- nafukovací prkno na vodu.


Program Zážitek trvá hodinu a zahrnuje zapůjčení paddleboardu na klidné vodě.

Nakupujte Nafukovaci matrace na vodu nejlevněji na trhu. Nafukovacie matrace, karimatky, podložky na cvičenie V JYSKU nájdete rôzne modely a prevedenia. Ponúkame samostatné, zväčšené a dvojité matrace a niektoré modely sú vybavené zabudovanou elektrickou pumpou.


Děti s ním zažijí spoustu zábavy, rodiče je využijí spíše k lenošení na vodní hladině. Lehátko má zabudovaný polštář. Příjemné houpání na vlnkách je uklidňující, osvěžující, zkrátka po všech stránkách příjemné. Kanoe BARAKA je samovylévací nafukovací kanoe Gumotex na divokou vodu a vodní turistiku. Sedačky jsou opatřeny změkčující pěnou.


LÁTKOVÉ NAFUKOVACÍ LEHÁTKA NA VODU - vyhledávání fulltext pomocí vysoké relevance - strana 2. Rozměr 1x 2x 22cm. Na našich nafukovacích matracích si můžete dopřát nerušený spánek. Znáte ten pocit kdy se probouzíte v noci na nepohodlné karimatce? Matrace má nafukovací polštář. Bílá malá nafukovací labuť - plavidlo pro děti na vodu , se dvěma úchyty.


Neobsahuje ftaláty a latex. Udělejte radost svým dětem a pořiďte jim některou z nafukovacích. Jednolůžková nafukovací matrace Campingaz Quickbed single je ideální pro autoturistiku nebo delší pobyt na jednom místě.


Airtight systém zajišťuje dokonalé těsnění ventilu bez postupného unikání.

Vítáme vás na našem e-shopu, kde prodáváme pouze nové nepoškozené zboží se záruční dobou roky. Snadno se udržuje, nepromokavá. Na nafukovacích kempingových matracích si můžete dopřát ničím nerušený spánek na měkkém a teplém povrchu.


Nepřekvapí vás již chlad od země, ani nepříjemné kamínky v zádech. Kempingová nafukovací matrace je ideální i pro rybáře, kteří hodiny čekají na záběr. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Jsme rádi, že Vás můžeme pozvat na již známý veletrh v Praze s názvem FOR CARAVAN v termínu 10. Ostrov - lehátko pro osob je ideální řešení pro všechny, kteří mají rádi komfort a pohodlí v době plavání a opalování u moře či jezera a pod. Polstrovanie na ležadlo Garthen - krémová.


Kvalitná podložka na ležadlo s segmentami vo veľmi dobrej a silnej kvalite s extra vankúšom. Vestavěná elektrická pumpa. Značka: vše Bestway INTEX Kerlis Polygroup.


Zoradiť podľa: základné Od najlacnejšieho Od najdrahšieho Abecedne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky