středa 20. prosince 2017

Rusava koupaliště

Jednou z hlavních atraktivit obce resp. Podhostýnska je místní koupaliště – Rehabilitační centrum Podhostýnského mikroregionu. Pouhých 2m pod hotelem najdete oblíbené letní koupaliště s tobogánem, skluzavkami a dětským hřištěm. Koupaliště bývá v provozu od června do září (v závislosti na počasí). Rekreační bazén, vodní chrliče, vodní skluzavka, dětské brouzdaliště s vodním hřibem, tobogán, dětský koutek s lezeckou stěnou a. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni.


Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Zjistěte, co se aktuálně děje na místě. Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě. Unsubscribe from Michal Šmeidler?


Voda v bazénech je vyhřívaná, vykoupete se tady tedy i za chladnějšího počasí. V areálu koupaliště je umístěn dětský koutek s lezeckou stěnou a prolézačkami, asfaltové hřiště pro míčové hry, pískové hřiště pro plážový volejbal, ruské kuželky, skákací trampolína a občerstvení. Přístup na koupaliště je bezbariérový. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště v Rusavě.


Hostýnsko průvodce regionem. Uvedené ceny jsou pouze orientační. O neaktuálnosti cen nás prosím informujte.


V případe, že zde není cena uvedena, použijte odkaz na oficiální stránky. Cena za ubytování již od Kč. V areálu najdeme hlavní plavecký bazén 43xm, dětské brouzdaliště, vodní skluzavky o délce 9m.


Samozřejmostí jsou parkoviště, šatny, hygienické zařízení a občerstvení. Apartmán je přímo u cyklostezky a kousek od lyžařského vleku. Od června do září je v provozu koupaliště vyhřívané solárními kolektory. V zimě je v provozu lyžařský svah vhodný pro rodiny s dětmi. Součástí je stylová restaurace se zahrádkou s výbornou kuchyní a příjemným personálem.


Stranou od bazénů je hezké dětské hřiště s prolézačkami, hřiště na tenis či beachvolejbal nebo fitness prvky určené seniorům. V hlavní budově si lze za pár korun vypůjčit různé sportovní vybavení. Typické dřevěnice v kombinaci s malebnou přírodou přitahovali a přitahují celou řadu malířů (akademičtí malíři Adolf Kašpar, Hanuš Schwaiger, František Ondrúšek a mnoho dalších), spisovatelů (František Táborský) a různých umělců (Bohumil Jahoda – akademický sochař, Adolf Weisse – operní pěvec).


Vás krásné okolí a příroda. Tato louka je celá k dispozici rekreantům a je ohraničena živými ploty za kterými je les vhodný k houbaření. Místní koupaliště se solárním systémem poskytuje příjemné rekreační vyžití s různými atrakcemi pro všechny věkové kategorie. K relaxaci a aktivnímu odpočinku slouží i hřiště s umělým povrchem, množství turistických a cykloturistických tras a možnost rybaření. Na své si přijdou i houbaři a sběratelé lesních plodů.


V zimních měsících zde zase najdou. Rusava nabízí i dostatek vyžití mimo koupání. Po rekonstrukci, která proběhla po 30-ti letech provozu, dostalo koupaliště nový nádech a přilákalo spoustu milovníků vodních zážitků. Nabízí wellness centrum, krytý bazén, dětské hřiště a bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách. Jeho poloha je jen 2m od koupaliště se solárním ohřevem vody, přibližně stejně daleko je i obchod a restaurace.


Běžná provozní doba koupaliště : denně - hod. Večerní koupání ZRUŠENO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky