úterý 26. prosince 2017

Voliérové pletivo

V sortimentu chovatelských pletiv u nás také najdete pevné králičí pletivo nebo plastové pletivo polynet. Video obsahuje informace o využití voliérového pletiva, o jeho typech, povrchové úpravě, velikosti ok či o montáži. Sieťka pre chov bažanta je určená pre použitie v chovoch pernatej zveri ako bažant. Bezplatné doručenie na celom Slovensku.


Ako pletivo na voliéry sa najčastejšie používajú štvorhranné zvárané siete.

K týmto pletivám dodáváme i svorky, spojky a montážne kliešte. Pre ohradenie výbehov, lesných škôlok a iných priestorov sa používa uzlové pletivo, niekedy tiež nazývané ako lesnícke, alebo oborové. Vybírat můžete s různých ok a průměru drátu. Slouží k výrobě voliér, klecí, terárií, kotců, králíkáren, atd.


Patríme medzi najstarších výrobcov na Slovensku, pre ktorých je dôležitá kvalita a spokojnosť zákazníkov. Na vašu požiadavku Vám vypracujeme riešenie pre oplotenie s použitím kvalitného pletiva. Drátěné a pletené pletivo koupit o objednat u OBI.

Ve videu se dozvíte, jak na výběr pletiva a také, jak jej namontovat. V nabídce pletiva s různými velikostmi oka a silou drátu. ZN drátu mm dodáváme v šíři 1cm.


Králičie pletivo, nazývané kvôli šesťhrannému oku tiež Hexanet je tvorené šesťhrannými okami a ponúkame ho v pozinkovanom aj poplastovanom prevedení. Chovateľské pletivá zo zváranej siete sa vyrábajú so štvorcovými okami v povrchovej úprave pozinkovaním. Pletivo vám rádi rozměříme na míru. Některé voliérové sítě jsou plastifikované.


Vrstva plastu pletivo nejen zesiluje a chrání před povětrnostními vlivy, umožňuje i výstavbu nenápadnější ptačí voliéry. Chovatelská pletiva ze svařované sítě se vyrábí s čtvercovými oky v povrchové úpravě pozinkováním. Niektoré naše voliérové siete doručíme bezplatne na celom Slovensku do 2-pracovných dní. Spôsob platby: na dobierku alebo vopred prevodom.


Voliérový rám s hliníkových profilů 20x20x5mm velikost rámu 102x200cm značkové pletivo Esafort. Kvalitní pletivo na stavbu voliéry. Velký výběr pletiv pro Váš plot.


Voliéra nejen pro slepice či papoušky je k dispozici v pozinkovaném provedení.

Po novom však môžete zakúpiť tiež v hobby baleniach m. U Hobby balenie chovateľského pletiva je uvedená cena za celé balenie, nie za meter. Klasické šesťhranné splietané pletivo , ktoré má široké využitie od výbehov pre hydinu až po ochranu stromkov. Pro spojování svařovaného pletiva na voliéry slouží kleště a svorky Hobby.


Nově však můžete zakoupit. Nabízíme vám pletivo na voliéry a klece. Dělí se na dvě skupiny, a sice pozinkované a poplastované voliérové pletivo. K dispozici je široký výběr voliérových pletiv s různou sílou drátu a velikostí jednotlivých ok.


Snadno si tedy vyberete, která varianta pro vás bude nejvhodnější. Voliérové pletivo – svařovaná síť pro stavbu klecí, kotců, voliér. Pravidlá ochrany súkromia a cookies. Tieto stránky používajú súbory cookies. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.


Poplastované voliérové pletivo Výhody povrchové úpravy PVC. Toto pevné voliérové pletivo patří k nejoblíbenějším mezi chovateli. Perfektně se také hodí pro dvířka králíkárny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky